Radoi: Important este ca ne-am apropiat de Dinamo

Apropo.ro / 21.11.2005, 11:59
Radoi: Important este ca ne-am apropiat de Dinamo
Capitanul Mirel Radoi a declarat ca este foarte important ca Steaua s-a apropiat, în clasament, la doua puncte de Dinamo, în urma victoriei înregistrata, duminica, scor 4-1, în meciul cu Sportul Studențesc, în etapa a XIII-a a Diviziei A. "Chiar și la 0-1 eram siguri ca vom

Capitanul Mirel Radoi a declarat ca este foarte important ca Steaua s-a apropiat, în clasament, la doua puncte de Dinamo, în urma victoriei înregistrata, duminica, scor 4-1, în meciul cu Sportul Studențesc, în etapa a XIII-a a Diviziei A.

„Chiar și la 0-1 eram siguri ca vom câștiga. Important este ca ne-am apropiat la doua puncte de Dinamo. A fost un joc mai bun al nostru. Când am auzit rezultatul meciului lui Dinamo am crezut ca mi-a facut cineva o gluma. Nu mi-a venit sa cred, dar nu este bine sa ne gândim prea mult la ei, pentru ca atunci când am facut-o, am pierdut”, a spus Radoi, care a adaugat: „ce bine ar fi sa ajungem în finala Cupei UEFA”.

Banel Nicolița a afirmat ca meciul cu Sportul a fost mai greu decât o arata scorul. „Chiar daca scorul este mare a fost un meci greu și ma bucur ca am câștigat. Am avut puține emotii la 0-1 și nu ne așteptam sa câștigam la acest scor. A fost o etapa buna pentru noi și sper sa revenim în scurt timp în frunte, acolo unde ne este locul. Nu ma bucur de raul lui Dinamo, ma intereseaza doar ce facem noi”, a spus Banel Nicolița.

Mijlocașul Sorin Paraschiv, care nu a evoluat fiind accidentat, a spus ca stadionul Steaua fara spectatori este un stadion trist.

„Ne pare acum rau și mai tare de meciul cu Gloria, pentru ca acum, cu trei puncte, eram pe primul loc. Când am luat conducerea am stat mai liniștit. Ghencea fara spectatori este un stadion trist”, a afirmat Paraschiv.

Jucatorul Sorin Ghionea a declarat ca golul marcat de Sportul i-a trezit pe steliști. „Golul Sportului ne-a trezit și ne-am dat seama ca putem câștiga. Cele trei puncte erau necesare pentru liniștea noastra și important este ca am mai recuperat din diferența fața de Dinamo. Îi mulțumim pentru aprecieri lui Dan Petrescu, dar trebuie sa fim și realiști pentru ca mai este mult pâna la finala Cupei UEFA”, a spus Ghionea.

Atacantul Nicolae Dica și-a exprimat satisfacția pentru ca Steaua a reușit sa întoarca scorul și se bucura ca Dan Petrescu apreciaza jocul Stelei. „Am vorbit cu câțiva jucatori de la FC Argeș și i-am felicitat pentru rezultatul cu Dinamo. Nu mi-au cerut prima, pentru ca au luat de acolo”, a mai spus Dica.

Antrenorul Oleg Protasov și-a felicitat jucatorii pentru ca au revenit repede de la 0-1. „Îi felicit pe jucatorii mei ca au reușit sa revina repede în joc, dupa ce am luat gol. Golurile 2 și 3 au venit la momentul potrivit. Acum am ajuns aproape de locul 1. Sa-l auda Dumnezeu pe Dan Petrescu și sa ajungem în finala. Este rau când nu înscrii, așa ca acum suntem mulțumiți ca am marcat patru goluri și sunt sigur ca în repriza a doua pe jucatori nu i-a mai interesat sa dea goluri”, a afirmat Protasov.

Tehnicianul stelist considera ca jucatorul echipei FC Barcelona, Ronaldinho, merita Balonul de Aur. „L-am vazut pe Ronaldinho, este venit de pe alta planeta și este corect ca a câștigat Balonul de Aur”, a spus Protasov.

Președintele Marius Lacatuș a spus ca a avut emoții la meciul de duminica. „Am avut emoții la început, apoi jocul a decurs așa cum ne așteptam. La 3-1 eram deja liniștit. Este mai bine acum la doua puncte de Dinamo, privim cu mai multa încredere spre finalul turului. Nici Dinamo nu se aștepta sa pierdem cu Bistrița, în fotbal se poate întâmpla orice”, a spus Lacatuș, care a menționat ca fiica sa, Alexandra, prezenta la meci, i-a purtat noroc.

Finanțatorul Gigi Becali a afirmat ca nu s-a așteptat ca Dinamo sa piarda. „La prima lor greșeala putem deveni campioni de toamna. Nu am avut emoții, jocul era clar pentru noi. La pauza eram liniștit și apoi, daca tot a fost ca la teatru, macar sa fie distracție. Nu am avut emoții când a marcat Sportul, pentru ca era doar nceputul, iar la 1-1, mi-am dat sema ca mai putem înscrie”, a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca Mircea Sandu va câștiga alegerile pentru președinția FRF. „Nu am fost la Mogoșoaia, pentru ca totul e cam terminat din câte am vorbit cu oamenii din fotbal. Câștiga Mircea Sandu detașat, o sa fie scorul 8-0 sau 8-2”, a spus Becali, care a menționat ca va trece, luni, pe la FRF, sa bea o cafea.

Mediafax