Radoi se multumeste si cu locul 2

Apropo.ro / 23.04.2008, 10:38
Radoi se multumeste si cu locul 2
Capitanul Stelei a spus la finalul partidei dintre Steaua si Poli Timisoara ca nu e o tragedie daca echipa din Ghencea va pierde titlul.

Capitanul Stelei a spus la finalul partidei dintre Steaua si Poli Timisoara, incheiat cu scorul de 1-1, ca nu e o tragedie daca echipa din Ghencea va pierde titlul, dar i-a asigurat pe suporteri ca jucatorii vor face tot posibilul pentru a iesi campioni la finalul sezonului.

"Oricum nu trebuie sa facem o tragedie daca pierdem campionatul. Moral, nemoral, important e sa fi campion. Trebuie sa jucam pana la final. Indiferent cu cine, sau cu a cata echipa, trebuie sa invingem… Ar fi fost frumos sa fi castigat si azi, dar trebuia sa vina si acest moment. Nu ne asteptam, dar mai dureros e ca am facut un meci bun si am facut 1-0 pe tabela. Prea multe nu sunt de reprosat pentru ca urmeaza meciul cu Craiova. Indiferent de rezultatul CFR-ului suntem pe locul 1. Acum daca stam sa ne gandim au fost 14 puncte diferenta si am ajuns pe locul 1.",  a declarat Mirel Radoi.