Radoi va reveni pe teren peste trei saptamîni

Apropo.ro / 15.10.2004, 09:04
Radoi va reveni pe teren peste trei saptamîni
Capitanul echipei Steaua București, Mirel Radoi, va putea reveni pe teren peste aproximativ trei saptamîni, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea. Potrivit sursei citate, Mirel Radoi a trecut cu brio examenul medical efectuat, miercuri, la Centro Isokinetic

Capitanul echipei Steaua București, Mirel Radoi, va putea reveni pe teren peste aproximativ trei saptamîni, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.

Potrivit sursei citate, Mirel Radoi a trecut cu brio examenul medical efectuat, miercuri, la Centro Isokinetic din Bologna, unde a fost consultat de profesorul Gianni Nanni, șeful centrului, de profesorul Marcacci, de la Institutul Rizoli, din acelasi oraș, și de medicul Ionuț Codorean, de la Spitalul Militar Central.

Specialiștii au decis ca Mirel Radoi își va putea relua antrenamentele și, în maximum trei saptamîni, va reveni pe gazon.

„Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ma bucur nespus ca voi reveni pe gazon pentru a pune umarul alaturi de coechipieri sa realizam ce ne-am propus: titlul și primavara europeana”, a declarat capitanul formației steliste, care s-a accidentat, în urma cu doua luni, la genunchiul drept.

Paraschiv: Este rușinos ca am fost învinși de o echipa de Divizia B

Jucatorul Sorin Paraschiv considera drept rușinos faptul ca Steaua a fost învinsa, în 16-imile Cupei României, de Universitatea Cluj, echipa care activeaza în Divizia B.

„Nu cred ca este vorba de lipsa de ambiție. În Cupa UEFA mobilizarea va fi alta, în Ghencea, cu suporterii alaturi, cu greu ne poate învinge cineva. Nu cred ca Walter Zenga ne va face ceva rau, pentru ca trebuie sa fim liniștiți”, a spus Paraschiv.

Atacantul Adrian Neaga crede ca jucatorii care au evoluat în meciul cu Universitatea Cluj trebuiau sa cîștige. „În vestiar le voi lua apararea jucatorilor, pentru ca și noua ni se putea întîmpla același lucru. Suporterii și antrenorul sînt îndreptațiți sa fie suparați pe noi, dar speram ca la meciul cu Oțelul sa ieșim din aceasta pasa proasta, iar fanii sa nu scandeze împotriva noastra”, a spus Neaga.

Neaga susține ca partida cu Standard Liege, care se va disputa pe 21 octombrie, în grupa B a Cupei UEFA, este importanta pentru cariera jucatorilor steliști.”Cu Standard Liege va fi un meci important pentru cariera noastra și pentru clubul Steaua. Daca vom avea un parcurs bun în cupele europene, altele vor fi datele problemei”, a precizat Neaga.

Atacantul stelist considera ca oficialii dinamoviști nu ar trebui sa mai faca aprecieri la adresa echipei Steaua. „Dinamoviștii sa-și vada de treaba lor, sa nu uite cum cîștiga ei campionatul. Știe fiecare cum cîștiga ei eventul. Eventul l-au facut într-un an”, a adaugat Neaga.

Fotbalistul stelist spune ca s-a suparat deoarece nu a fost introdus în meciul cu Cehia. „Am fost suparat deoarece nu am fost introdus la Praga, am și eu orgoliu. Am fost partener de antrenament o saptamîna. Pîna la urma, supararea trece. Poate o sa mi se dea mai multe șanse pe viitor”, a completat Neaga.

Dorinel Munteanu considera ca Steaua prin Cupa României putea ajunge cel mai ușor în cupele europene. „Este o ieșire prematura, care ne pica foarte greu, ca sa nu zic o eliminare rușinoasa. U Cluj a meritat victoria, ne-a batut la capitolul daruire”, a spus jucatorul stelist.

Munteanu spune ca Zenga nu i-a certat pe jucatori dupa eliminarea din Cupa României. „Nu este bine sa faci reproșuri dupa meci, în vestiar, dar se va face o analiza. Ne îngrijoreaza acest prestații din ultimul timp, pentru ca îți pierzi încrederea. „, a spus Munteanu.

Fundașul Tiberiu Curt, aflat în recuperare dupa o accidentare, a spus ca în viața unei echipe apar și înfrîngerile. „Era foarte greu sa ajungem sa jucam și finala Cupei UEFA și finala Cupei României. La Cluj am avut o zi mai slaba, dar daca vom juca la fel, este clar ca nu avem șanse în cupele europene”, a comentat Curt.

Mediafax