Radu Beligan, Ada Condeescu și Adi Nartea, în videoclipul „De câte ori să te iubesc” al trupei Holograf

De: Carmen Ulian / 12.03.2015, 16:00
Radu Beligan, Ada Condeescu și Adi Nartea, în videoclipul
Actorii Radu Beligan, Ada Condeescu și Adi Nartea joacă în cel mai recent videoclip al trupei Holograf, "De câte ori să te iubesc", pe care formația l-a lansat pe 11 martie.
Filmările, în regia lui Alex Ceaușu, au durat peste 18 ore și au avut loc într-un restaurant din centrul vechi al Capitalei și la studiourile Stage Expert. De coafurile artiștilor s-a ocupat Alex Ifimov, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, iar ținutele au fost asigurate de Magda Mohamed.
 
Clipul este o metaforă pentru trecerea timpului, înfățișând o tânără (Ada Condeescu) alături de un bărbat care îmbătrânește de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea și, apoi, de Radu Beligan).
 
„Este o onoare pentru noi că l-am avut alături în clipul nostru pe maestrul Radu Beligan și o bucurie că am lucrat cu tinerii Ada Condeescu și Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasă: îmbătrânirea și iubirea sunt strâns legate. Ne-am inspirat din «Portretul lui Dorian Gray»: fata și iubirea rămân veșnic tinere, doar personajul masculin îmbătrânește. «De câte ori să te iubesc» este o piesă care anunță albumul pe care îl vom lansa în această toamnă. Sperăm să fie pe planul publicului”, a spus Edi Petroșel, toboșarul trupei Holograf.
 

 
„Inedită și neașteptată, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile «misiuni» în afara ariei în care îmi desfășor, de obicei, activitatea. Filmările au avut loc într-un cadru relaxat, pe care nu și-l permit decât adevărații profesioniști, dar asta era de așteptat, având în vedere că vorbim de Holograf, o formație al cărei nume este sinonim cu elita rock-ului românesc. O surpriză a fost însă colaborarea cu mai tânăra mea colegă Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia să o văd pe scenă și pe marile ecrane, dar cu care, din păcate, nu am mai avut plăcerea să joc până acum. Sper din toată inima că noul videoclip va fi un succes, iar băieților de la Holograf le doresc o carieră cel puțin la fel de lungă și înfloritoare ca a mea”, a spus, la rândul său, Radu Beligan.
 
De asemenea, Ada Condeescu a declarat: „Am fost tare entuziasmată când am primit invitația să joc în noul videoclip Holograf. Piesa mi-a plăcut din prima clipă și cu siguranță va fi un mare succes! Și, așa cum mă așteptăm, a fost o filmare la care am râs enorm, nici că se putea altfel cu șarmul și umorul băieților de la Holograf!”.