Radu Duda nu mai candideaza la Presedintie

De: Marian Andrei / 03.09.2009, 08:37
Radu Duda nu mai candideaza la Presedintie
Radu Duda a anuntat ieri ca se retrage din cursa pentru Presedintie pentru ca proiectul Casei Regale este ignorat

Radu Duda a anuntat, ieri, ca se retrage din cursa pentru Presedintie, sustinand ca stanga politica este "in buzunarul prezidential", iar dreapta politica a ales sa ignore proiectul Casei Regale. Duda considera, deasemenea, ca odata cu retragerea sa "campania electorala va deveni o lupta intre clanuri".

El apreciaza ca "presedintele politician, oricare va fi el, va actiona in detrimentul institutiei Statului roman, in avantajul partidului sau si pe criteriul intereselor economice de grup".

"Majoritatea oamenilor puterii din Romania trateaza institutiile publice si statul ca pe bunuri personale. Presedintele actual a inceput privatizarea statului roman. Presedintele viitor va continua privatizarea", comenteaza el.

Radu Duda si-a anuntat, in 9 aprilie, intentia de a-si depune candidatura pentru Presedintia Romaniei, el declarand atunci ca nu-si propune sa restaureze monarhia, schimbarea formei de guvernamant nefiind atributul presedintelui. Radu Duda spunea ca intentioneaza sa candideze independent, fara obligatii de partid.

Citeste mai mult despre retragerea lui Radu Duda din cursa pentru Presedintia Romaniei, la Mediafax.

Â