Radu Mazăre a mers la vot alături de cele mai frumoase fete

Apropo.ro / 30.07.2012, 09:20
Radu Mazăre a mers la vot alături de cele mai frumoase fete
Primarul Constanței, Radu Mazăre, a mers la o secție de votare alături de un grup de tinere îmbrăcate în costume de baie cărora le-a spus: "Hai, fetele, alinierea și la vot!".

Radu Mazăre, primarul Constanței, a fost în centrul atenției chiar și când s-a prezentat la vot. Acesta a venit însoțit de un grup de tinere modele, îmbrăcate în costume de baie, una mai frumoasă ca cealaltă.

Odată ajunși la secție, Radu Mazăre le-a spus „Hai, fetele, alinierea și la vot!„, adăugând că după vot le dă „liber la plajă”. Fiecare a votat singur în cabina lui de vot, după care s-au întors la distracție.

Radu Mazăre a mers la vot

Datoria mea este să am grijă de turiști și de turiste, fie că e vorba de distracție, fie că vorbim de vot, ca atare sunt la datorie„, a declarat Mazăre.

Am grijă de turiste să meargă să voteze, iar mai pe seară merg să votez și eu pentru că de data aceasta votul pentru mine este o plăcere și plăcerile, după serviciu, după datorie. Cum să nu fie o plăcere să votez un referendum de demitere a lui Băsescu?„, a spus Mazăre.

Citește mai multe detalii despre votul lui Radu Mazăre, pe Mediafax.ro