Radu Mazăre, despre Mihaela Rădulescu: „E o haimana. Merge la măciuci”

De: Alexandra Necsoiu / 04.05.2017, 11:57
Radu Mazăre, despre Mihaela Rădulescu:
Îţi mai aminteşti de scandalul mostru dintre Radu Mazăre şi Mihaela Rădulescu? În urmă cu patru ani, Radu Mazăre a pornit un atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu pe care o acuză că l-ar fi înşelat pe bunul său prieten Elan Schwrtzenberg.

Radu Mazăre era supărat foc pe Mihaela Rădulescu pentru faptul că aceasta ar fi fost prinsă de Elan, fostul său soţ, cu alt bărbat. Edilul Constanţei afirma cu certitudine că fosta prezentatoare TV i-a fost infidelă fostului soţ.

„Fostul ei soţ, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie măritată, cu copil nu mi-am imaginat că poate să facă aşa ceva. Am fost la ea în casă, mi-a făcut de mâncare. O femeie măritată pe care o prinde bărbatul că se duce pe nu ştiu unde şi se… cu altul, în ochii mei a căzut, e o haimana. O femeie care este tratată prinţesă de către bărbatul ei şi ea merge la măciuci cu altul este o haimana”, afirma fostul primar al oraşului Constanţa despre Mihaela Rădulescu, în cadrul unei emisiuni tv.

La scurt timp după atacurile dure, Mazăre i-a cerut scuze în mod oficial Mihaelei pentru jignirile aduse: „Prinţesa mea, vreau să-mi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat”.

Mihaela Rădulescu a declarat că nu a pus la suflet declaraţiile de la aceea vreme>  „Noi am rezolvat problema asta mai demult. Nu sunt un om supărăcios sau ranchiunos, înţeleg scăpările oricui. Radu este un prieten bun al meu.”