Radu Mazare, un Hitler fara mustata (Poze)

Apropo.ro / 20.07.2009, 12:41
Primarul Constantei a socat printr-o tinuta neonazista, cu care a aparut in cadrul unui show de moda pe litoral.

Radu Mazare este sustinator al miscarii neonaziste. Cel putin asta reiese din tinuta pe care primarul Constantei a purtat-o in cadrul unui show de moda organizat sambata seara in statiunea Mamaia.

Radu Mazare a defilat pe catwalk in uniforma de ofiter nazist, ca invitat special al designer-ului Marcela Cuzin, care si-a prezentat colectia "Army".

Dincolo de spectacolul controversat la care a participat primarul Constantei, exista o lege potrivit careia raspandirea, vanzarea sau confectionarea de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe, precum si detinerea, in vederea raspandirii, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani (O.G. nr 31/13 martie 2002). 

Radu Mazare si-a comandat special acest costum din Germania si se apara spunand ca nu are nicio legatura cu SS-ul, chiar daca pe centura sa era gravat simbolul respectiv.

Radu Mazare si fiul sau

Alti politicieni care s-au facut de ras:

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost huiduita la Festivalul de Jazz de la Garana, pe motiv ca a intrerupt prestatia live a unei trupe, pentru a-si prelua locul rezervat de organizatori. Udrea a fost fluierata si injurata atat de la sosire cat si la plecarea de la acest festival.

Emil Boc tine sa demonstreze de fiecare data ca este un om simplu, care nu se sfieste sa dea piept cu muncile campului, chiar daca acum e mare domn la oras. Astfel, premierul a dat la coasa intr-o localitate din Caras-Severin, pe care a vizitat-o recent.

Nu cu mult timp in urma, Boc a mai fost pus intr-o ipostaza penibila, de data aceasta alaturi de Radu Berceanu, ministrul Transporturilor. Masina cu care au plecat cei doi, dupa ce au luat parte la o intalnire de la Consiliul Judetean Timis, a fost atacata cu oua de un "admirator secret".

Nici Traian Basescu nu a scapat de poporul razvratit, el fiind huidut pe 18 iulie la Tusnad, in timpul discursului tinut la Scoala de vara, dupa ce a declarat ca autonomia locala trebuie sa fie la fel "la Odorhei si la Tulcea".

Emil Boc

 

Â