Radu Stefan inapoi la Dinamo? (Cancan)

Apropo.ro / 18.12.2008, 16:01
Radu Stefan inapoi la Dinamo? (Cancan)
Internationalul roman a fost certat de impresarul sau pentru ca a vrut sa paraseasca Lazio, in aceasta iarna, pentru a se intoarce la Dinamo, scrie Cancan.

Desi a prins in ultima perioada primul unsprezece al echipei pregatite de Delio Rossi, Radu Stefan nu este multumit de viata pe care o duce la Roma. Motivele aparatorului plecat de la Dinamo pe Olimpico pentru o suma record in Liga I, 5,5 milioane de euro, sunt atat de natura personala, cat si de natura profesionala.

Astfel, iubita fotbalistului, Alexandra, s-a saturat de capitala Italiei si face presiuni asupra partenerului ei pentru a schimba aerul. Pe de alta parte, Radu Stefan nu traieste intr-un ambient foarte relaxat nici pe plan sportiv. Fundasul se simte lucrat de coechipierii de la Lazio, pentru ca i-a luat locul pe banda stanga sarbului Kolarov, unul dintre liderii vestiarului. Pentru a scapa de toate aceste probleme, fostul "caine" le-a cerut impresarilor sai, fratii Becali, sa ii gaseasca o alta formatie dintr-un campionat vestic sau, daca nu, macar sa ii obtina imprumutul la fostul sau club, Dinamo Bucuresti.

Mai multe detalii despre Radu Stefan, pe Cancan.ro.

Imagine: MediafaxFoto