Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată! Cât de frumoasă este Tereza, prima lui soţie – FOTO

De: Cristiana Trifu / 04.04.2018, 16:34
Radu Vâlcan a mai fost căsătorit o dată! Cât de frumoasă este Tereza, prima lui soţie - FOTO
Radu Vâlcan şi Adela Popescu s-au căsătorit în mare secret şi au avut o nuntă ca în poveşti, de care îşi aduc aminte cu mare drag.


Puţini ştiu că actorul a mai fost căsătorit în urmă cu 15 ani, cu Tereza, o blondă frumoasă.

În 2003, Radu Vâlcan era manechin şi trăia o poveste de dragoste alături de Tereza, cea care a devenit la scurt timp doamna Vâlcan şi care părea jumătatea perfectă pentru el. După patru ani de căsnicie însă, cei doi au ajuns în faţa instanţei, în 2007, pentru a divorţa de comun acord,.

Tereza a păstrat numele, iar bunurile pe care le aveau au fost împărţite în urma unei înţelegeri.

Radu Vâlcan, despre primul mariaj: „M-am însurat pentru că mi se părea cool“

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti“

Peste câţiva ani, în 2010, Tereza Vâlcan s-a recăsătorit în mare secret. Noul ei soţ, grecul Dimitris Tramakas este directorul unei companii de advertising din România, iar blonda a ţinut ca ceremonia să se petreacă în cadru foarte restrâns, la fel cum, şi Radu, fostul ei soţ a făcut cu Adela Popescu.