Radu Vâlcan, imagini inedite de la filmările celui de-al patrulea sezon „Insula Iubirii” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 26.02.2018, 10:53
Radu Vâlcan, imagini inedite de la filmările celui de-al patrulea sezon „Insula Iubirii” - FOTO
În această perioadă, Radu Vâlcan se află în Thailanda pentru a filma cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiţi acceptă să se supună testului cu cel mai sincer răspuns.

În puţinele momente libere pe care le are în timpul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon, Radu Vâlcan încearcă să exploreze noi zone din Thailanda. Una dintre micile descoperiri făcute zilele acestea au fost câteva plaje cu terase boeme şi chiar vinurile locale. ”Am auzit spunându-se că vinul thailandez nu este bun. Nu ştiu ce să zic, eu am gustat un Chianti extraordinar”, a mărturisit prezentatorul emisiunii ”Insula Iubirii”, după ce a vizitat o podgorie locală.

Pentru noul sezon, Radu promite noi suprize pe care Insula le-a rezervat celor care au avut curajul să se înscrie la testul suprem de sinceritate. 
„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.