Radu Valcan joaca teatru, la propriu

De: Dragos Tanase / 23.01.2012, 16:40
Radu Valcan joaca teatru, la propriu
Radu Valcan, interpretul lui Tudor din serialul "Pariu cu viata", care revine din 6 februarie la Pro TV va debuta in teatru cu spectacolul "Primavara la Roma a Doamnei Stone", in regia Lianei Ceterchi, la Teatrul Mic.

"Este o experienta pe care mi-am dorit-o, inca ma acomodez cu senzatia pe care o ai pe scena, este un mod de lucru diferit de cel din televiziune. Consider ca e foarte important sa inveti tot timpul si in toate domeniile. Premiera va avea loc in februarie, speram la inceputul lunii. Este o onoare pentru mine sa particip la repetitii alaturi de actori cu experienta, de la care am numai de invatat: Dana Dembinski, Oana Albu, Mihaela Radescu, Stefan Lupu, Petrica Moraru etc. Personajul meu este unul dintre tinerii italieni ai Romei, ce se invart in inalta societate, in cautare de faima si bani", spune Radu Valcan.

Cat despre reactia iubitei sale, Adela Popescu, despre acest nou proiect, Radu precizeaza ca este sustinut de aceasta si chiar merge cu el la repetitii, ori de cate ori ii permite timpul.

Radu isi imparte timpul intre repetitiile de la Teatru Mic si filmarile pentru sezonul 2 al serialului "Pariu cu viata".