Radu Vâlcan, petrecere surpriză organizată de soţia sa, Adela – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.02.2017, 11:11
Radu Vâlcan, petrecere surpriză organizată de soţia sa, Adela - FOTO
Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii", s-a întors din Thailanda, unde s-au încheiat filmările celui de al treilea sezon. Bucuria revederii cu Adela şi fiul lor, Alexandru, este cu atât mai mare cu cât el îşi sărbătoreşte ziua de naştere acasă.

Astăzi, 8 februarie, Radu împlineşte 40 de ani şi toate planurile lui sunt legate de familie. „Nu am un plan anume şi nu îmi doresc altceva mai mult decât să petrec alături de Adela şi de fiul nostru. Poate reuşim să ieşim la un restaurant, dar vreau să stăm cât mai mult timp împreună”, spunea Radu înainte de ziua sa, fără să ştie că soţia sa, Adela, i-a pregătit o petrecere surpriză.

„Adela mi-a organizat o petrecere surpriză unde a chemat oameni apropiaţi mie. A fost foarte frumos, mai ales că a fost prima petrecere de acest gen de care am avut parte”, spune Radu fericit.  

Prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, care va fi difuzată la Antena 1 în această primăvară, a revenit luni în ţară după ce timp de o lună a fost în Thailanda pentru filmările celui de-al treilea sezon.  

„Filmarile au fost la fel de grele şi lungi, însă diferenţa o face faptul că, din punct de vedere al acţiunii, s-au strâns şi celelalte sezoane. Veţi vedea foarte multe poveşti, cu multe întorsături de situaţie şi întâmplări neaşteptate. Va fi un sezon altfel decât până acum, după parerea mea şi mai intens decât primele două”, încheie Radu.