Radu Vâlcan schimbă aproape 50 de ţinute la ”Temptation Island – Insula iubirii”

De: Cristiana Trifu / 14.08.2018, 10:46
Radu Vâlcan schimbă aproape 50 de ţinute la ”Temptation Island – Insula iubirii”
Ritmul alert de filmări presupune nu doar multe ore de muncă şi drumuri între cele două insule pentru Radu Vâlcan, gazda emisiunii ”Temptation Island – Insula iubirii”, ce va avea premiera pe 3 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, ci şi foarte multe ţinute.

De la cămăşi, veste, pantaloni sau eşarfe din ţesături naturale, pe parcursul unei zile Radu Vâlcan poate avea nevoie chiar şi de două sau trei ţinute adecvate pentru bonfire, pentru concursurile pe plajă sau pentru vizitele inopinante pe cele două insule. Astfel, pe parcursul unui sezon, Radu Vâlcan schimbă până la 50 de ţinute, unele aduse din România, altele locale, toate îmbinate cu elemente specifice thailandeze.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea marea premierã pe 3 septembrie, de la 20:00, la Antena 1, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.

„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.