Radu Vâlcan se hrănește cu gândaci și supă tom yum în Thailanda

De: Carmen Ulian / 17.02.2015, 13:00
Radu Vâlcan se hrănește cu gândaci și supă tom yum în Thailanda
Aflat în Thailanda, acolo unde au loc filmările pentru "€œTemptation Island - Insula iubirii", show-ul difuzat de Antenă 1 în această primăvară, Radu Vâlcan încearcă toate specialitățile gastronomice ale locului.
 După o supă tradițională, supă tom yum, a€œcel mai picant lucru pe care l-am mâncat până acum”, după cum spune chiar el, Radu a încercat și o porție de €œgândaci”. Nu sunt tocmai un preparat după care se da în vânt, dar experiențele locului nu trebuie ratatate, mai adaugă el. 
  
 „Temptation Island -€“ Insula iubirii” este un show care va pune la încercare Intensitatea și veridicitatea sentimentelor care leagăƒ patru cupluri. Cupluri care au relații de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas își vor putea testa relația prin intermediul acestui reality €“show și vor află astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. 
 
  
 Filmăƒrile se vor desfășoară, în premieră pentru o producție românească, în Thailanda, în locații exotice, alese pe sprânceană, iar membrii cuplurilor stau separați unul de celăƒlalt pe două insule. Că și când asta nu ar fi fost de ajuns, 12 persoane total necunoscute pânăƒ în acel moment încearcă săƒ seducăƒ fiecare concurent în parte și vor fac tot ce le stăƒ în putintăƒ pentru a le testa sentimentele. Filmările se desfășoară în sistem de reality, participanții fiind supravegheați 24 de ore din 24. 
  
 La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lui în viață este același sau va fi nevoit să meargă pe căi separate. Formatul „Temptation Island” s-a bucurat de mare succes în toate țările în care a fost difuzat, fiind un show plin de tensiune, emoție, răsturnări de situație, un show în care tentația depășește imaginația!