Radu Vâlcan se simte de-al casei în Thailanda, la filmările pentru ” Temptation Island – Insula Iubirii”

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 10:51
Radu Vâlcan se simte de-al casei în Thailanda, la filmările pentru ” Temptation Island – Insula Iubirii”
Aflat anul acesta a şaptea oară în Thailanda, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii ”Temptation Island - Insula Iubirii”, ce va avea premiera pe 3 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1, se simte deja ca acasă de fiecare dată.

”Ştiu foarte bine ce se mănâncă, ce ingrediente conţine un preparat, ce mirodenii locale se folosesc şi îmi plac şi oamenii şi obiceiurile lor, cred că mai am puţin şi încep să vorbesc şi limba. Încă nu am prea folosit expresii locale, deoarece thailandezii vorbesc engleză, aşa că din punctul acesta de vedere ne înţelegem destul de uşor de cele mai multe ori”, povesteşte amuzat Radu Vâlcan.

De fiecare dată, se răsfaţă cu mâncăruri tradiţionale servite în locurile preferate de localnici. ”Mânânc destul de des tom yum, picantă, foarte picantă! În rest, încerc destul de multe, dar nu prea mănânc preparate cu porc sau pui. Dar dacă mergi într-un sat de exemplu, ei obişnuiesc să facă grătar în curte şi poţi să stai cu ei la masă, sunt nişte oameni foarte ospitalieri”, a mai spus Radu, care în puţinele momente libere pe care le are în timpul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon, Radu Vâlcan încearcă să exploreze noi zone din Thailanda. Una dintre micile descoperiri făcute zilele acestea au fost chiar vinurile locale. ”Am auzit spunându-se că vinul thailandez nu este bun. Nu ştiu ce să zic, eu am gustat un Chianti extraordinar”, a mărturisit prezentatorul emisiunii ”Insula Iubirii”, după ce a vizitat o podgorie locală.

Pentru noul sezon, Radu promite noi suprize pe care Insula le-a rezervat celor care au avut curajul să se înscrie la testul suprem de sinceritate. 
„Toate sezoanele de până acum ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici acesta nu va face excepţie. Oamenii au personalităţi diferite, reacţionează diferit la situaţiile cu care se confruntă. În asta constă farmecul acestui reality show. are încă multe surprize rezervate, iar fanii emisiunii vor fi, din nou, impresionaţi!”, spune gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.