Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi pe coperta PRO TV Magazin

Apropo.ro / 06.02.2012, 13:18
Radu Vâlcan şi Adela Popescu, dezbrăcaţi pe coperta PRO TV Magazin
PRO TV Magazin a realizat o copertă inedită cu Adela Popescu şi Radu Vâlcan. Actorii apar dezbrăcaţi şi îmbrăţişându-se pe coperta numărului 6 a revistei PRO TV Magazin. Cititi aici interviul integral.


– Cum aţi întâmpinat anul 2012 şi ce aşteptări aveţi de la el?
Radu: Au fost un sfârşit şi un început de an inedite. Practic, Crăciunul şi Revelionul le-am petrecut prin câteva oraşe din ţară, unde Adela a avut concert. Ambii am terminat anul angrenaţi în muncă şi nu ne dorim decât sănătate pentru a continua ceea ce am început.
Adela: La Iaşi pe scenă, alături de colegii de la Dj Project, cu mii de oameni în faţa mea, cu Radu alături, cu o parte din familie în spatele scenei şi cu restul familiei pe telefon. Eu zic că bine!

– Ce înseamnă acest proiect cu DJ Project pentru tine?
Adela: Mi-am dorit foarte mult o implicare mai activă în muzică şi a venit la momentul potrivit, în contextul potrivit. Tocmai ne-am întors din Italia, unde am avut două concerte la Roma şi la Torino pentru comunităţile de români şi a fost neaşteptat de bine.

– A început sezonul 2 al serialului „Pariu cu viaţa” difuzat de Pro TV. Ce ne puteţi spune despre personajele pe care le interpretaţi?
Radu: Fiecărui personaj i se complică existenţa, viaţa îi este plină de picanterii, iar pe lângă asta, apar personaje noi, deci surprize noi.
Adela: Dacă până acum principala preocupare a Ralucăi însemnă „LaLa Band”, în sezonul 2 pe lângă asta o vom descoperi pe Raluca în alte ipostaze ale vieţii ei, unele deloc plăcute. Va trece şi prin situaţii grele, momente care o vor situa pe muchie de cuţit.

– Radu, care e cea mai frumoasă dovadă de iubire pe care ai făcut-o pentru Adela ?
Radu: Pe lângă faptul că este o femeie superbă, are toate ingredientele din care mă „hrănesc” zi de zi. Ambiţia, talentul, bunătatea, modestia etc. Ca şi dovadă de iubire, nu ştiu, ar trebui să răspundă ea la întrebarea asta.

– Tu ai fost căsătorit odată. Te vezi din nou în postura de soţ şi, mai ales, de soţul Adelei? Este ea jumătatea perfectă pentru tine?

Radu: Cu siguranţă, este jumătatea perfectă pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hârtii. Ştim foarte bine cum stăm şi încotro ne îndreptăm.

– Şi tu debutezi în teatru. Povesteşte-ne puţin…
Radu: Foarte simplu. Într-o zi m-a întrebat Dana Dembinski dacă mi-ar plăcea să intru într-un proiect la Teatrul Mic. Am lucrat împreună aproape un an la „Iubire şi onoare”, doar a fost maică-mea. La început, mi-a fost teamă, dar, uşor-uşor, rolul nefiind unul principal, am privit cu încredere. Apoi, au început repetiţiile şi tot aşa. Sunt actori mari în acest spectacol, motiv pentru care sunt onorat că pot repeta alături de ei. Adela a fost şi ea de câteva ori la repetiţii. Mă ajută şi mă încurajează, aşa cum a făcut de la început.

– E clar. Sunteţi foarte ocupaţi. De voi mai aveţi timp?
Radu: Există un soi de organizare, chiar dacă, recunosc, eu sunt mai dezordonat. Ne ajutăm reciproc, ne susţinem. Practic, nu e niciun secret, doar puţină voinţă şi putere de muncă.
Adela: În „Pariu cu viaţa” lucrăm împreună şi atunci petrecem mult timp la Buftea, la toate concertele de până acum Radu a venit cu mine, iar cand el are repetii la teatru şi eu pot, mergem şi acolo împreună.

– Mai aveti timp şi de voi, de relaţia voastră?
Radu: Sigur, este un timp pe care ni-l facem, îl construim.

– Sunteti geloşi?
Radu : Absolut deloc, mai ales atunci când nu există motive pentru aşa ceva.
Adela : Ne înţelegem foarte bine, de la zi la zi ne armonizăm şi mai mult şi ne bucurăm de noua noastră viaţă împreună.
Dana Popa
Foto: Paul Diaconu