Raducanu a debutat la Arminia Bielefeld

Apropo.ro / 09.08.2004, 11:11
Raducanu a debutat la Arminia Bielefeld
Atacantul Claudiu Raducanu a evoluat 23 de minute în partida pe care formația sa, Arminia Bielefeld, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, duminica, pe teren propriu, în prima etapa a campionatului Germaniei. Raducanu, aflat la primul sau meci oficial sub culorile echipei germane, a fost

Atacantul Claudiu Raducanu a evoluat 23 de minute în partida pe care formația sa, Arminia Bielefeld, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, duminica, pe teren propriu, în prima etapa a campionatului Germaniei.

Raducanu, aflat la primul sau meci oficial sub culorile echipei germane, a fost introdus pe teren în minutul 67, în locul lui Kuntzel.

Într-o alta partida disputata, duminica, în prima etapa din Bundesliga, formația VfB Stuttgart a învins, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, echipa FSV Mainz 05. Pentru Stuttgart au înscris Cacau ’20, ’30, ’78 și Meissner ’51, în timp ce pentru oaspeți au marcat Babatz ’48 și Bodog ’75.

În prima etapa a ligii a doua germane, fundașul Laurențiu Reghecampf a început ca titular partida pe care formația sa, Energie Cottbus, a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 0-0, în fața formației FC Koln. Reghecampf a fost înlocuit, în minutul 71, cu Thurk. Celalalt român al formației din Cottbus, Adrian Iordache, a fost introdus pe teren în minutul 75, în locul lui Baumgart.

Jucatorul Catalin Racanel nu a evoluat pentru Eintracht Trier în remiza obținuta în fața formației Oberhausen, scor 1-1, fiind accidentat.

Mediafax