Raducanu a semnat cu FC Vaslui

Apropo.ro / 22.07.2005, 10:23
Raducanu a semnat cu FC Vaslui
Fostul atacant al echipei Steaua, Claudiu Raducanu, a semnat, joi, un contract valabil doi ani cu formația FC Vaslui. "Am ales Vasluiul pentru ca am primit o oferta concreta din partea domnului Porumboiu. Este singurul care mi-a acordat o șansa sa ma reîntorc în campionatul intern.

Fostul atacant al echipei Steaua, Claudiu Raducanu, a semnat, joi, un contract valabil doi ani cu formația FC Vaslui.

„Am ales Vasluiul pentru ca am primit o oferta concreta din partea domnului Porumboiu. Este singurul care mi-a acordat o șansa sa ma reîntorc în campionatul intern. Îmi doresc sa înscriu cât mai multe goluri în Divizia A și sper sa fim o familie la Vaslui”, a declarat Raducanu, dupa parafarea înțelegerii.

Semnarea contractului dintre fotbalist și clubul vasluian trebuia sa aiba loc miercuri, dar Raducanu a cerut o amânare pentru a încerca un transfer în strainatate, de unde a avut câteva oferte.

Claudiu Raducanu va purta tricoul cu numarul 14 despre care a spus ca îi „poarta noroc, așa cum s-a întâmplat și la Steaua”. Atacantul echipei FC Vaslui susține ca numarul de pe tricou va reprezenta numarul de goluri marcate în primele 5 etape.

Finanțatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca Raducanu a ales sa joace pentru echipa sa în speranța ca astfel va reintra în atenția selecționerului.

Porumboiu a refuzat sa dezvaluie detaliile financiare ale contractului, spunând ca acestea sunt confidențiale.

De-a lungul carierei, Raducanu a evoluat la Electroputere Craiova, FC Extensiv Craiova, Steaua București, Espanol Barcelona și Arminia Bielefeld.

În sezonul 2002-2003, când evolua la Steaua, Claudiu Raducanu a câștigat titlul de golgeter, mârcând 21 de goluri în 29 de partide.

Claudiu Raducanu și-a reziliat, în aceasta vara, contractul cu Espanol  Barcelona și a semnat cu FC Vaslui ca jucator liber.

Mediafax