Raduleasca despre Andreea Marin: „Are o preocupare pentru fostii mei soti”

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 24.09.2011, 12:00
Raduleasca despre Andreea Marin:
Conflictul dintre Mihaela Radulescu si Andeea Marin continua cu un nou episod.

Dupa ce Zana Surprizelor a acuzat-o joi intr-o emisiune pe Mihaela Radulescu de faptul ca si-a barfit sotul intr-o scrisoare publica si a spus ca o comparatie cu iubita matinalului de la Antena 1 nu e onoreaza, diva de la Monaco a dat replica.

„Ma intrebam la care dintre toate framantarile Andreei sa raspund. Cred ca singurul fapt ca exist e un rau pentru ea, sau faptul ca am facut aceeasi meserie. Nu o pot lua foarte tare in serios. E prima data cand aud cu cata vehementa si isterie s-a referit la persoana mea”, a spus Mihela Radulescu.

Mihaela Radulescu si Andreea Marin

Mihaela Radulescu si Andreea Marin sunt din nou in conflict

„Cand diva isi pune mana in sold nu prea mai e diva. Nu e un razboi, atunci cand unul se cearta, iar celalalt striga pace. Este un atac al ei. Nu cred ca asta este motivul. Am vazut ca o preocupa scrisoarea in care vorbeam despre fostul meu sot. De aceea, vad ca are o preocupare pentru fostii mei soti. Ma intreb daca o ajuta la ceva, ca asa poate as da o mana de ajutor ca poate ar avea vreo finalitate. Nu sunt doctor, nu stiu ce diagnostic sa-i pun”, a adaugat diva.