Răduleasca își expune sânii pe Facebook!

Apropo.ro / 22.09.2013, 15:00
Conștientă de faptul că este una dintre cele mai râvnite femei din România, Mihaela Rădulescu a publicat recent pe pagina personală de Facebook o fotografie care-i scoate în evidență bustul generos.

Imaginea pare să fie un cadou pentru admiratorii ei virtuali, având în vedere că Mihaela a scris în dreptul ei câteva cuvinte adresate acestora.

Mihaela Rădulescu

«Nu știu care , cui i s-a făcut dor, de cine:))), dar mie, da ! De voi ! După ce adoarme copilul și casa (adică nu mai trebuie să mai spăl nimic, să mai aranjez nimic…), încep să zâmbesc chiar înainte să mă așez la laptop și vizualizez tot felul de prieteni de pe-aici, care în vârful patului, care prin oraș, care în pijama, care la bucătarie…. De la pozele alea mici de profil și de la șirul de cuvinte pe care le-am tot schimbat, în capul meu aveti contur, aveți culori, care mai sumbre, care mai vii, aveți voce, care mai timidă, care mai cu patos, aveți zâmbete, care mai pe dinauntru, care mai pâna la urechi…. Sunteți personaje în viața mea, exact așa cum sunt și eu într-a voastră. Faină treabă, ca stare…. Și ca poveste…, de viață”, a scris ea pe Facebook.