Raed Arafat este vinovat de aparitia noului sistem de sanatate, in viziunea lui Traian Basescu

Apropo.ro / 22.12.2011, 09:50
Raed Arafat este vinovat de aparitia noului sistem de sanatate, in viziunea lui Traian Basescu
Presedintele Traian Basescu a declarat ca "daca este un dusman mai mare al aparitiei inca a unui sistem privat de sanatate, el se numeste Raed Arafat", la TVR1.

Invitat la Televiziunea Romana, presedintele Traian Basescu a urat tuturor romanilor „La Multi Ani!”, si a adaugat ca anul ce vine nu va zgudui puternic economiile romanilor. Traian Basescu a mai adaugat ca tara noastra sta mai bine la capitolul datorii si deficite, fata de alte tari din zona euro.

In declaratiile sale, presedintele a adus in discutie si reforma sanatatii: „Eu nu doresc aprobarea rapida, pentru ca este o lege importanta in reforma statului, dar doresc o dezbatere publica larga. Ministrul Ritli Ladislau este un om deschis la reforma sistemului. El inainte de a veni la minister a lasat bisturiul jos. El stie care sunt problemele”.

„Va mai dau un exemplu de rezistenta – am avut o discutie cu Raed Arafat, cel care a creat sistemul SMURD. Daca este vreun dusman mai mare al aparitiei inca a unui sistem privat de sanatate, el se numeste Raed Arafat, uitand ca el a fost fundatie la Targu Mures, la care si eu am contribuit cu 2% din salariu pentru ca facea un lucru bun. Mie nu imi plac oamenii care dupa ce au evoluat in sistem pe urma devin dusmanii crearii oricarui alt sistem de concurenta„, a mai adaugat Traian Basescu la TVR1.

Citeste mai multe detalii despre declaratiile lui Traian Basescu, pe Mediafax