Rafael, noul solist al trupei Iris

Apropo.ro / 27.06.2013, 15:45
Rafael, noul solist al trupei Iris
Rafael este noul solist al Iris, înlocuindu-l pe Toni Șeicărescu, după ce acesta a ales să se despartă pe cale amiabilă de trupă.

A fost o despărțire amiabilă. Noi de la început am căzut de acord să încercăm să conviețuim și să mergem mai departe. În momentul acesta, considerăm că e mai bine să ne oprim„, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX impresarul trupei Iris, Dan Măciucă.

El a mai menționat că Rafael, 38 de ani, Paul Cătălin Ciubotaru pe numele adevărat, – care a făcut parte din Flash Band – a fost ales în rolul de solist al trupei Iris deoarece are „o voce și o prezență scenică mai potrivite„. Rafael este și câștigătorul din anul 2000 al Festivalului de la Mamaia.

În urmă cu ceva ani, Rafael a ales calea mănăstirii și a fost timp de un an călugăr la un schit din Munții Poiana Ruscă. După ce a plecat din acea lume, Rafael a făcut modelling, muzică rock și a fost și manager al echipei de fotbal a Parlamentului României. Este cunoscut ca unul dintre cei mai pricepuți chitariști de la noi.

De asemenea, acesta a declarat că Toni Șeicărescu va fi invitat în continuare să cânte alături de formație, la diferite concerte.

Prima apariție a lui Rafael ca solist al trupei Iris va fi într-un concert care va avea loc pe 12 iulie, la Vama Veche.

Iris are în plan și un turneu național, care va debuta pe 21 iulie și va cuprinde zece orașe.

Pe 3 septembrie 2012, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Șeicărescu, potrivit unui anunț postat pe site-ul oficial al formației. Toni Șeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formația Direcția 5.

Citește mai multe detalii despre noul solist al trupei Iris – Rafael, pe Mediafax.ro