Rafinata ca Norkis Batista

Apropo.ro / 22.02.2005, 12:11
Rafinata ca Norkis Batista
Vrei sa fii deosebita la o ocazie speciala și sa impresionezi prin eleganta? Adopta un look glamour-latino ca Norkis! Ai vazut-o în "Extravaganta Anastasia" schimbandu-și cu ușurința imaginea, din excentrica în rafinata sau în ingenua. Și toate ipostazele o


Vrei sa fii deosebita la o ocazie speciala și sa impresionezi prin eleganta? Adopta un look glamour-latino ca Norkis!

Ai vazut-o în „Extravaganta Anastasia” schimbandu-și cu ușurința imaginea, din excentrica în rafinata sau în ingenua. Și toate ipostazele o prind de minune! Secretul acestor tranșante schimbari de imagine este adoptarea unui machiaj potrivit, precum și a unei coafuri adecvate.

Norkis are trasaturi regulate și simetrice, apropiate de cele standard, fiind una dintre acele puține și fericite muritoare care își pot permite aproape orice stil de machiaj. Look-ul ei rafinat amintește de sofisticații ani ’60, ani marcați de evidențierea feminitații și a senzualitații. Acest stil de machiaj poate fi „de efect” în cazul persoanelor care au ochii mari, migdalați și pleoapele înguste. Coafura este eleganta și simpla – un coc lejer spaniol, care îi accentueaza aerul glamour-matur.

Sosia vedetei, Mihaela, are o forma a feței asemanatoare, în special în zona barbiei. Ochii modelului sunt mai mici și mai înclinați, iar sprancenele sunt mai arcuite. Tunsoarea Mihaelei este apropiata de cea a Norkisei: parul este lung, drept și uniform.

1. Pentru a masca imperfecțiunile pielii, make-up artistul a folosit un fond de ten cu o textura mata și grad ridicat de acoperire, aplicat și în zona pleoapelor (peste anticearcan), pentru a uniformiza culoarea feței. Daca ai un ten fara probleme deosebite, poți folosi și un produs cu o textura semimata sau irizata.

2. Ochii au fost evidentiati cu tușde pleoape și dermatograf. Make-up artistul a ales o nuanța foarte închisa pentru pleoapa superioara și una mai deschisa, aplicata difuz, pentru cea inferioara. La machiajul buzelor s-a folosit un produs cu o textura matasoasa și sidefata și un alt ruj, într-o nuanța pastelata, apropiata de tonalitatea pielii.

3. Pentru a obtine efectul de „stralucire-glamour” a coafurii, parul a fost întins cu placa și prins, apoi, în coada la spate, într-o poziție ușor asimetrica. Hair-stylist-ul a rasucit coada într-un coc lejer, fixand varfurileîn interiorul buclei cu ajutorul agrafelor. Pentru menținerea coafurii s-a aplicat un strat generos de fixativ.