Raid eficient impotriva insectelor, zi si noapte!

Apropo.ro / 07.05.2009, 15:46
A aparut primul produs cu nisip comprimat din Romania, cu actiune dubla, eficient impotriva mustelor si tantarilor!

A aparut primul si singurul produs cu nisip comprimat de pe piata romaneasca, cu actiune dubla, eficient impotriva mustelor si tantarilor timp de 10 zile.

Aparatul poate fi lasat sa actioneze constant, 24 de ore pe zi, datorita solutiei cu nisip din componenta sa, care nu contine solventi si nici nu are miros.

Nu este necesara pornirea, oprirea sau supravegherea lui timp de 10 zile, cat dureaza rezerva, fiind proiectat prin asocierea dintre un difuzor electric compact si o rezerva inovatoare cu nisip comprimat, care difuzeaza constant o substanta insecticida fara aditivi.

Tehnologia nisipului comprimat pe care se bazeaza acest produs ofera, prin difuzarea caldurii, o evaporare lenta a lichidului, rezultand o eficacitate constanta pe tot parcursul functionarii. Substanta activa nu contine solventi, iar dupa utilizare nu ramane insecticid.

Odata conectat la priza, indicatorul de consum al rezervei se activeaza, fapt indicat printr-un beculet portocaliu. Cand lichidul indicator se evapora complet, este timpul sa schimbati rezerva. Aceasta este compacta si inchisa, permitand manevrarea ei fara a intra in contact cu substanta componenta.

Design-ul aparatului Raid Day&Night, oferit de S.C. Johnson, este semnat de renumita firma italiana de profil, Pininfarina Group.

– Pret produs: 13.20 lei

– Pret rezerva: 11.09 lei

Raid Day&Night