Raikkonen a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii

Apropo.ro / 09.07.2007, 08:58
Raikkonen a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii
Pilotul finlandez al echipei Ferrari, Kimi Raikkonen, a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, disputat, duminica, pe circuitul de la Silverstone. Raikkonen, aflat la a doua victorie consecutiva dupa cea din Marele Premiu

Pilotul finlandez al echipei Ferrari, Kimi Raikkonen, a câștigat Marele Premiu al Marii Britanii, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, disputat, duminica, pe circuitul de la Silverstone.

Raikkonen, aflat la a doua victorie consecutiva dupa cea din Marele Premiu al Franței, a fost urmat de cele doua monoposturi McLaren Mercedes, conduse de campionul mondial en-titre, spaniolul Fernando Alonso, și de liderul clasamentului, britanicul Lewis Hamilton.

Locul patru a revenit polonezului Robert Kubica (BMW Sauber), în timp ce poziția a cincea a fost ocupata de brazilianul Felipe Massa, de la Ferrari.

Germanul Nick Heidfeld (BMW Sauber) s-a clasat pe locul șase, în timp ce finlandezul de la Renault, Heikki Kovalainen, a ocupat locul șapte.

Ultima poziție aducatoare de puncte, locul opt, a revenit italianului Giancarlo Fisichella, de la Renault.

Mediafax