Rainey Qualley, desemnata Miss Golden Globes 2012

Apropo.ro / 09.12.2011, 11:04
Rainey Qualley, desemnata Miss Golden Globes 2012
Rainey Qualley, fiica in varsta de 21 de ani a actritei Andie McDowell, a fost desemnata Miss Golden Globes 2012, de Hollywwod Foreign Press Association.

Rainey Qualley, fiica actritei Andie MacDowell, a fost desemnata Miss Golden Globes 2012 de Hollywwod Foreign Press Association, organizatie responsabila an de an cu decernarea premiilor Globul de Aur.

Actrita si cantareata debutanta Rainey Qualley are 21 de ani si calca pe urmele unor actrite celebre, detinatoare ale aceluiasi titlu, intre care Melanie Griffith, Laura Dern, Rumer Willis si Gia Mantegna, fiica actorului Joe Mantegna, desemnata anul trecut Miss Golden Globes.

In mod traditional, aceasta distinctie este acordata anual cate unui copil al unor celebritati, iar castigatorul obtine dreptul de a participa la ceremonia de decernare a premiilor Golden Globes.

Rainey Qualley si Andie MacDowell

Nominalizarile pentru a 69-a editie a Globurilor de Aur vor fi anuntate saptamana viitoare, iar ceremonia din 2012 va avea loc pe 15 ianuarie. Rainey Qualley i se va alatura lui Ricky Gervais, gazda evenimentului din ianuarie.

Filmul „Reteaua de socializare”, in regia lui David Fincher, a castigat patru Globuri de Aur la editia din 2011, in timp ce Colin Firth („The King’s Speech”) si Natalie Portman („Black Swan”) au obtinut trofeele pentru Cel mai bun actor in rol principal, respectiv Cea mai buna actrita in rol principal.