Ralflo, refuzat la Eurovision

Apropo.ro / 25.02.2013, 08:00
Ralflo, refuzat la Eurovision
Artistul francez stabilit de câţiva ani în România a fost respins de juriul TVR!

A colaborat cu Alb Negru şi Rareş (Free Deejays) şi s-au bucurat de succes cu hit-ul „Mi-e sete de tine”. Acum, Ralflo dă lovitura cu o piesă solo şi un videoclip de excepţie. „I don’t know” este cel mai recent single al cântăreţului, în care artistul are mare încrede şi cu care a şi participat, de altfel, pe 13 februarie, la preselecţiile pentru concursul Eurovision, organizate la sediul TVR din Bucureşti. „I don’t know” este o piesă în limba engleză, care transmite un mesaj pozitiv şi care beneficiază şi de un videoclip, lansat recent de artist.

Pentru acesta, Ralflo s-a lăsat pe mâna familiei Kamara. Dacă de versurile single-ului, s-a ocupat Oana, soţia lui Kamara, regia videoclipului a căzut în sarcinile cântăreţului de la Alb Negru. Se pare însă că piesa lui Ralflo nu a fost suficient îndeajuns pe placul juriului de la preselecţiile pentru Eurovision, astfel încât nu a intrat în concurs. Ralflo este dezamăgit de rezultat şi chiar dacă respectă decizia juriului, asta nu înseamnă că poate să fie şi de acord cu ea.

Ralflo

„Eu cred că piesa mea este bună, în sensul că reprezintă Europa. Nu vreau să spun că este o piesă mai bună decât alta înscrisă în concurs, dar este o melodie care te face să te mişti, transmite emoţie. Pot spune că am ascultat şi celelalte piese din concurs şi nu am înţeles de ce piesa mea nu a intrat. E ceva ciudat pentru mine. De 20 de ani fac muzică şi de 4 ani aici în România am demonstrat că ştiu când o piesă e bună sau nu…Respect verdictul juriului, pentru că asta e, dar nu sunt de acord deloc…E foarte păcat că nu am intrat doar în semifinală, asta nu îmi vine să cred”, a declarat Ralflo, extrem de dezamăgit. La rândul său, Kamara, care în 2007 a reprezentat România la Eurovision, a fost destul de mâhnit de rezultatul preselecţiilor!
„Îţi spun sincer, am fost acolo. Am ascultat celalalte piese şi i-am auzit live. Ralflo a cântat magistral şi numai pe piesa lui, juriul a dansat. Şi se uitau la mine, ştiind că am venit cu el şi arătându-mi semne de felicitări şi multă admiraţie”, a declarat Kamara.

„Concursul ăsta se degradează pe zi ce trece. Favoritismele şi nepotismele din TVR nu au început azi. Dar până unde se poate încălca un regulament. Maxim înseamnă că mai mult nu se poate…”, a mai adăugat Kamara. Piesa lui Ralflo a adunat pe youtube aproximativ 67.000 de vizualizări, 1039 like-uri şi 28 unlike-uri.

O puteţi asculta aici: