Ralflo şi Kamara lansează o piesă de dragoste, “Maria”!

Apropo.ro / 27.11.2014, 15:09
Ralflo şi Kamara lansează o piesă de dragoste, “Maria”!
Ralflo şi Kamara lansează împreună o nouă piesă de dragoste, intitulată “Maria”. Pentru prima oară, cei doi artişti cântă despre o povestea de dragoste în limba franceză.
“Această piesă este una foarte dragă mie, compusă alături de prietenul meu Kamara şi compozitorul George Popa. Ideea acestei piese a plecat de la o dragoste frumoasă, necondiţionată, pentru o femeie care merită tot ceea ce este mai bun. Numele piesei este dat după numele mamei mele, care se numeşte Maria, deoarece ea reprezintă pentru mine dragostea necondiţionată, chiar dacă în piesa este vorba despre o poveste de dragoste între doi iubiţi”, spune Ralflo.
 
“Este întotdeauna o plăcere să colaborez cu Ralflo, iar această piesă este una în care noi credem foarte tare, în special în mesajul ei. Nimic pe lume nu este mai frumos decât să iubeşti şi să fii iubit, iar “Maria” descrie exact acest sentiment ”, declară Kamara.
 
Compoziţia piesei “Maria” îi aparţine lui Ralflo şi lui George Popa, iar textul este scris de Kamara. Piesa este semnată sub sigla casei de discuri Sprint Music, una dintre cele mai mari case de discuri din România, care a lansat artişti precum Alb Negru, Shift, Simona Nae, JerryCo şi nu numai.