Raliu Auto VIP 2006

Apropo.ro / 03.08.2006, 10:55
Raliu Auto VIP 2006
Sambata 12 august 2006, ora 11.00, pe soseaua dintre Saturn si Venus, va avea loc "Raliul Auto VIP 2006", eveniment organizat de "Revista VIP". Cele mai in voga vedete din lumea showbiz-ului, sportului si politicii se vor intrece intr-o cursa "pe viata si pe moarte" cu cele mai tari masini ale

Sambata 12 august 2006, ora 11.00, pe soseaua dintre Saturn si Venus, va avea loc „Raliul Auto VIP 2006”, eveniment organizat de „Revista VIP”. Cele mai in voga vedete din lumea showbiz-ului, sportului si politicii se vor intrece intr-o cursa „pe viata si pe moarte” cu cele mai tari masini ale momentului. Se va lasa cu actiune si adrenalina, iar castigatorul va primi un trofeu si sampanie. Turul de onoare al castigatorului nu va lipsi din program, ca la orice raliu care se respecta.

Pentru a dezmorti atmosfera de competitie trupa de dans Flamingo Boys va fi responsabila cu buna dispozitie.

Cea care si-a adjudecat trofeul primei editii a „Raliului Auto VIP” in anul 2001 a fost Mihaela Radulescu. La cea de-a doua editie Adrian de Vito si-a trecut in palmares si trofeul acestei competitii. Anul 2003 a adus-o drept cistigatoare pe vedeta MTV, Diana Munteanu, pentru ca in 2004 Adrian Minune sa revina in fruntea clasamentului, adjudecindu-si pentru a doua oara trofeul „Raliului Auto VIP”, iar in 2005 marele castigator a fost Victor Ponta.

Competitia se desfasoara in sistem cupa, prin curse eliminatorii. Cite doua masini se aliniaza la start si cea care trece prima de linia de sosire se califica in cursa. Un juriu, format din profesionisti ai automobilismului va valida fiecare cursa si la final va oferi premii celor mai buni soferi.

Mediafax

Tags: