Raluca Arvat, Revelion cu zapada in Bucovina

Apropo.ro / 27.12.2008, 10:00
Raluca Arvat, Revelion cu zapada in Bucovina
Prezentatoarea stirilor de sport, Raluca Arvat are parte anul acesta de o premiera: va merge de Anul Nou in Bucovina

Prezentatoarea stirilor Pro Tv din sport, Raluca Arvat are parte anul acesta de o premiera: va merge de Anul Nou in Bucovina. "Voi pleca cu iubitul meu Bogdan si cu prietenii nostri. E o premiera pentru mine, n-am mai fost niciodata iarna in Bucovina", marturiseste aceasta.

Pentru ca este brasoveanca, Ralucai ii plac foarte mult sporturile de iarna, asa ca isi doreste ca de Revelion sa aiba parte de zapada: "Imi place in special schiul, dar si patinajul si, de ce sa mint, imi place sa ma dau si cu sania. Bucovina e o zona superba si sper sa fie si zapada, atat cat sa ne putem da cu saniutele macar… insa nu prea multa zapada, ca sa nu ne inzapezim pe drum", spune ea.

La fel ca orice alt roman, stirista de la Pro Tv recunoaste ca s-a obisnuit sa petreaca Revelionul cu fast: "Pentru ca asa ne-am obisnuit noi, romanii, si pentru ca ne plac petrecerile. Alte popoare nu dau importanta asa mare Revelionului. Anul trecut, de exemplu, am fost la Viena si am facut Revelionul pe strada. A fost frumos, cu focuri de artificii si concerte in aer liber, insa pe la ora 1 si jumatate noaptea strazile erau deja destul de goale", isi aminteste Raluca.

Intrebata daca va face pregatiri speciale pentru Anul Nou, prezentatoarea de la Pro Tv admite ca de data aceasta va lasa totul in seama altora: "Nu voi face prea multe pregatiri, pentru ca de asta se vor ocupa gazdele noastre de la pensiune", spune Raluca Arvat nerabdatoare sa ajunga pe meleagurile inzapezite din Bucovina.

raluca arvat

 

Foto: ProTv