Raluca Dumitru: „Imi place foarte mult Victoria Beckham”

Apropo.ro / 10.11.2011, 12:00
Raluca Dumitru:
Raluca Dumitru a acceptat invitatia la dialog adresata de Showbiz.ro. Bruneta a vorbit despre job-ul ei, relatii si barbati.

Frumoasa Raluca Dumitru ne-a cucerit pe toti cu pictorialele sexy pe care le-a realizat in cariera ei de model. Insa, Showbiz.ro a dorit sa afle ce se ascunde in spatele acestui chip frumos si al trupului ispititor, asa ca au rugat-o pe Raluca sa ne raspunda la cateva intrebari.

Raluca Dumitru

Showbiz.ro: Raluca, spune-mi, te rog, cum se desfasoara o zi normala din viata ta?

Raluca Dumitru: O zi normala din viata mea se desfasoara mereu diferit de alta zi. In unele zile imi place sa ma rasfat, ies cu fetele sa mancam ceva si dupa la un film sau mergem la o cafenea si pierdam ore in sir povestind lucruri pe care ni le aducem aminte cu drag, ca sa ne amuzam de ele.

Showbiz.ro: Esti model, castigi bine din aceasta meserie?

Raluca Dumitru: Difera de la luna la luna, de la job la job. Sunt perioade cand nu am timp deloc de mine si perioade cand am timp. Cel mai bine se castiga de la sedinte foto, videoclipuri si reclame.

Showbiz.ro: Exista vreo celebritate pe care o admiri si care iti este model? Sau vreo vedeta din Romania?

Raluca Dumitru: Imi place foarte mult Victoria Beckham. Imi place cum se imbraca, cum arata, cum se poarta. O admir foarte mult pentru ambitia pe care o are. De la noi din tara imi place Mihaela Radulescu – este o femeie la fel de ambitioasa, arata foarte bine si se imbraca foarte bine.

Citeste interviul integral cu Raluca Dumitru, pe Showbiz.ro!