Raluca Lăzăruţ, debut ca actriţă (interviu)

De: Nicoleta Nicolae / 21.12.2011, 11:31
Raluca Lăzăruţ, debut ca actriţă (interviu)
Raluca Lăzăruţ, prezentatoarea emisiunii SuperBingo Metropolis de la Antena 1, joacă rolul unei burlăciţe în scurtmetrajul “Raluca plus 1”.

Până îşi va etala talentele actoriceşti şi într-un serial, senzuala brunetă se lasă sedusă de parfumul Crăciunului.

– Ţi-ai făcut debutul în actorie. Ce ne poţi spune despre filmul în care ai jucat?

A fost o experienţă minunată. „Raluca plus 1” reprezintă prima mea apropiere de actorie. În acest scurtmetraj, regizat de Iulia Rugina şi produs de „Şcoala de Actorie de Film”, joc rolul unei tinere care urmează să se căsătorească. Ralucăi i se organizează petrecerea burlăciţelor de către cele mai bune prietene, în noaptea aceea devine melancolică, iar discuţiile şi amintirile fetelor o fac să se întoarcă în trecut, îl sună pe fostul iubit la 04.00 şi îşi aduce aminte cum era ea când era cu el. Nu vă spun cum se termină filmul, vă spun doar că s-a filmat noaptea, pentru a surprinde întru totul o petrecere şi pentru a filma o ultimă scenă când răsare soarele.

– Au mai apărut oferte? Crezi că vei repeta experienţa?
Dacă voi mai juca sau nu în vreun film, asta ţine de surprizele vieţii şi n-aş vrea să le spulbăr, a fost mai mult decât un lucru bifat pe o listă, a fost ceva magic, una din acele experienţe care îţi taie respiraţia.

– Unde te vor găsi Sărbătorile?

De Crăciun şi pe 1 ianuarie vă aştept la Antena 1, pentru că avem două ediţii speciale pe care le pregătim pentru telespectatorii noştri cu sume mari de bani puse în joc şi cu invitaţi dragi nouă, aşadar sărbătorile de iarnă le petrec cu a doua familie, cea de la Superbingo. Sărbătorile sunt magice oriunde, atâta vreme cât le petreci cu oamenii dragi sufletului tău.

– Există o tradiţie în familia ta care se respectă întotdeauna?
Da, fratele meu e specialist în cioplirea bradului. În copilărie obişnuiam să-l împodobim împreună, iar de la bucătărie venea un miros specific, mirosea a…Crăciun. Aş putea vorbi chiar de sinestezie, pentru că şi acum, când simt miros de rozmarin, de scorţişoară sau un amestec de afumătură cu hrean, mă gândesc la Crăciunul petrecut acasă. Avem şi nişte tradiţii culinare, murăturile mamei n-au termen de comparaţie şi nu au cum să lipsescă pentru că e conştientă că am linşa-o, apoi nu se poate fără friptura de porc la cuptor cu cartofi, rozmarin şi usturoi şi prajitură cu bezea şi nucă. Tot o tradiţie este şi faptul că în Ajun de Craciun ne strângem cu toţii la naşii mei la masă, lângă un brad imens, cu cadouri pentru fiecare, vin căluşarii şi colindătorii, e tare frumos. Având în vedere că au mai apărut nişte copii în familie, cred că anul ăsta vor fi vreo 20. Din păcate, anul acesta nu ajung de Crăciun acasă.
Simona Tudorache

SuperBingo Metropolis se difuzează duminică, la Antena 1.