Raluca Lăzăruţ, despre plecarea din ţară: „Aveam coc şi rochie cu trenă, eram o prinţesă înconjurată de MASCAŢI”

De: Cristiana Trifu / 11.09.2018, 15:03
Raluca Lăzăruţ, despre plecarea din ţară:
A fost una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv de la noi, dar a plecat în SUA în urmă cu 4 ani.

Peste Ocean, Raluca Lăzăruţ şi-a întemeiat o familie şi este cu adevărat împlinită. Fosta vedeta tv, prezentatoare a ştirilor Kanal D, a luat o decizie grea atunci: să lase totul în urmă, însă spune că nu regretă nimic.

Foto Facebook

Raluca Lăzăruţ s-a stabilit  în SUA, în Chicago, şi s-a căsatorit cu un om de afaceri român, dar stabilit acolo. Vedeta are succes în SUA, unde a apărut în mai multe reclame, filme şi pictoriale. 

Ralucaa descris pe blog câteva dintre experienţele ei de vedeta tv în România, dar a lăsat să se înţeleagă cât de fericită este acum.

„(…) Îmi aduc aminte că cele mai bune texte ale mele -90% din ele sunt încă salvate, dar nepublicate- le-am scris în perioade nu tocmai fun din viaţa mea. Când s-a terminat brusc Superbingo Metropolis, mă apucase un avânt literar de parcă mă pregăteam de vreun cenaclu.  Pentru cine nu-şi mai aduce aminte, firma organizatoare nu-şi plătise taxele la stat, aşa că ne-au închis într-o duminică fără nicio avertizare; eu aveam coc şi rochie verde cu trenă, eram o prinţesă înconjurată de mascaţi… Şi era în plin sezon de primăvară, ceea ce însemna că trebuia să stau pe tuşă până reuşeam să mă reorientez profesional pentru grila de vară. Editam până la 4 dimineaţa toate tâmpeniile şi mă trezeam cu idei de nebună- să scriu o piesă de teatru sau un roman despre nimic. Un şomer cu avânt.

La fel a fost şi după vreo trei ani de ştiri, simţeam că mă plafonez, că nu reuşesc să mai cresc niciunde de acolo, mă săturasem de evenimentele vieţii, nu eram nici dornică de vreo schimbare profesională, nici prea îndrăgostită, nici prea prea, nici foarte foarte, cum se zice la ţară… şi deşi eu m-am simţit tot timpul bine în pielea mea şi am reuşit să mă bucur de ce aveam, fără să râvnesc la ce aveau alţii,  nu simţeam că trăiesc cu adevărat. Şi atunci aveam chef de scris, mă cufundam în texte faine.

Deci ca să clarificăm în ce perioadă sunt acum, de nu scriu nimic…”