Raluca Moianu, despre decizia Danei Nălbaru de a-şi retrage fetiţa de la şcoală: „E bine să laşi copilul…”

De: Cătălina Matei / 26.10.2016, 11:24
Raluca Moianu, despre decizia Danei Nălbaru de a-şi retrage fetiţa de la şcoală:
Raluca Moianu, realizatoarea emisiunilor de la TVR şi a celebrului program “Iartă-mă”, de acum un deceniu, şi-a exprimat în mod public părerea despre homeschooling

Raluca Moianu, alături de fostul soţ după ce l-a înşelat – FOTO

“(Homeschooling) Este justificat în momentul în care călătoreşti foarte mult, schimbi locul, cumva este destul de complicat dacă ai o meserie care presupune foarte multe deplasări şi trebuie să înscrii copilul de fiecare dată la o altă şcoală. Este justificat atunci când copilul poate să înveţe acasă şi poţi urmări o programă online. Eu cred foarte tare în ideea de schimbare, în ideea de adaptare, cred că trebuie să fim deschişi la orice fel de idee, să nu considerăm că doar ideile noastre sunt bune. Eu sunt tradiţională şi cumva cred în ideea că e bine să laşi copilul la şcoală, să fie într-un colectiv, dar pot să înţeleg şi o mămică care îşi doreşte un altfel de sistem pentru copilul ei. Eu nu am fost şocată de această decizie, dar nici nu pot să spun că sunt partizana ei”, a declarat Raluca Moianu pentru un ziar monden.

Dana Nălbaru şi-a retras DEFINITIV fiica de la şcoală: „Am retras-o pe Sofia de la şcoală. DE TOT!”

Prezentatoarea consideră că noul sistem de învăţământ, homeschooling, ce presupune că cei mici să nu mai meargă la şcoală, ci să înveţe de acasă, sistem pe care l-a adoptat şi Dana Nalbaru pentru fiica ei. 

Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“. Ce a răspuns artista? – FOTO