Raluca Moianu, fotografiată înșelându-și soțul

De: Gabriela Voicu / 28.09.2012, 16:00
Raluca Moianu, fotografiată înșelându-și soțul
Discretă și familistă, așa părea Raluca Moianu, moderatoarea unei emisiuni despre iertare și rezultatele ei. După ce au apărut într-un tabloid poze cu ea sărutând alt bărbat decât soțul ei, Raluca a fost pusă în situația de a spune "Iartă-mă!"

Numai Raluca Moianu (42 de ani) nu apăruse până acum în presa de scandal din cauza infidelității.

Cei care credeau că vedeta este un exemplu de conduită vor fi șocați să afle despre apariția unor fotografii în care Raluca se sărută cu un tânăr, în mijlocul naturii.

Pus în fața faptului împlinit, soțul ei, Mario Ancuța (44 de ani), nu a părut deloc surprins de isprăvile partenerei sale de viață.

Marius Ancuța și Raluca Moianu sunt împreună de 14 ani și își propuseseră să celebreze cu mare fast evenimentul, miercuri, până să apară aceste fotografii publicate în paginile unei reviste mondene, care acum fac înconjurul țării.

Raluca Moianu și Marius Ancuța

„Nu e ceva nou pentru mine. Pentru public, da! Am discutat cu Raluca despre aceste fotografii, ne-am certat acasă. Nu exclud varianta divorțului, mă voi mai gândi”, a declarat comentatorul sportiv Marius Ancuța, de profesie medic stomatolog.

O altă declarație de-ale lui Marius ne duce, însă, cu gândul că el și Raluca au pus bazele unei căsnicii moderne, de tip occidental, și că aceste mici „derapaje” nu înseamnă pentru ei un capăt de țară.

„Poți să mai greșești în 14 ani de căsnicie. De ce nu mă urmăresc și pe mine ziariștii, că ar avea ce scrie, nu glumă!”, ne-a mai zis el.

Marius și Raluca s-au cunoscut în liceu, prin intermediul fratelui ei, însă au devenit cuplu mai târziu, după facultate. Cei doi au împreună o fetiță, Mara, în vârstă de 7 ani, iar Marius mai are un divorț la activ.