Raluca Olariu, „fata cu fundul perfect”, intr-un pictorial erotic (Poze)

Apropo.ro / 31.03.2011, 11:11
Raluca Olariu este o clujeanca ce a primit titulatura de "fata cu fundul perfect" pe buna dreptate. Tanara a pozat goala alaturi de instrumentul ei preferat!

Raluca Olariu „fata cu fundul perfect” a realizat un pictorial incendiar pentru bucatarescu.ro, in care ne dezvaluie formele ei apetisante si cat de bine manuieste instrumentul ei preferat: vioara.

Raluca Olariu

Sexy Raluca

Tanara bruneta este din Cluj, s-a nascut pe data de 4 iulie 1988, are 1,64 m si 50 de kilograme.

„Sunt model dar studiez si make-up-ul pentru ca pe viitor ma tenteaza sa imi deschid un salon de infrumusetzare. Ma pasioneaza sportul (fac Tae-Bo) si calatoriile”, spune Raluca.

Raluca Olariu

Raluca nu se desparte de vioara ei

Sunt model erotic, asta stiu sa fac cel mai bine si cine nu intelege ca asta e o meserie destul de grea…doar o meserie ca oricare alta…e problema lor, fiindca fiecare e liber si are dreptul sa isi aleaga drumul in viata. Intotdeauna vor exista persoane care vor aprecia un corp frumos si nud de femeie…iar eu sunt una dintre miile de femei care am ales sa arat acest lucru fiindca ma simt bine cu mine si cu corpul meu, fiindca ma simt bine goala, dezbracata de haine si de prejudecati. Iar cui nu ii place, sa nu se uite!”, mai declara modelul.

Vezi aici mai multe poze

Foto: Dan Oprea