Raluca Sandu s-ar fi apucat de fotbal feminin daca acesta ar fi avut notorietate

Apropo.ro / 16.12.2008, 14:52
Raluca Sandu s-ar fi apucat de fotbal feminin daca acesta ar fi avut notorietate
Raluca Sandu a declarat ca ar fi jucat fotbal daca era baiat si ca poate ar fi urmat o cariera in fotbalul feminin, scrie Mediafax.

Managerul proiectului de sustinere a fotbalului mixt, Raluca Sandu, a declarat, marti, ca ar fi jucat fotbal daca era baiat si ca poate ar fi urmat o cariera in fotbalul feminin, inainte sa se apuce de tenis, daca aceasta ramura sportiva avea notorietatea pe care o are acum in lume.

"Daca eram baiat as fi jucat fotbal. Intotdeauna am glumit pe seama asta cu fratele meu, care a jucat, dar nu s-a tinut. Cand m-am apucat de tenis nici nu stiu daca exista fotbal feminin. Erau gimnastica si tenisul care dominau. Daca exista si daca avea notorietatea pe care o are acum in Occident, cu siguranta ca poate urmam o cariera. Dar, in acelasi timp, nu sunt adepta sporturilor de echipa, imi plac sporturile individuale. Acum nu stiu daca sunt subiectiva pentru ca am practicat tenisul, dar analizand un sport individual si un sport de echipa, intotdeauna am sa aleg un sport individual", a spus Raluca Sandu.

Mai multe detalii despre declaratia lui Raluca Sandu, pe Mediafax.ro

Imagine: MediafaxFoto