Raluca Zenga, aniversare ca în poveşti! “Am sărbătorit 3 zile şi 3 nopţi, de ziua mea” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 06.11.2018, 14:59
Raluca Zenga, aniversare ca în poveşti! “Am sărbătorit 3 zile şi 3 nopţi, de ziua mea
Este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă şi doi copii minunaţi. Raluca Zenga are o viaţă ca în filme şi cum altfel putea să îşi sărbătorească ziua de naştere, decât ca în poveşti! Cu o petrecere care a ţinut trei zile şi trei nopţi.

Autoarea “Manualului Mămicii ZEN” şi a volumului de poezii “Dragostea 3D”, Raluca Zenga s-a distrat de ziua ei în compania prietenelor sale din Dubai, dar şi a celor doi copii, Samira şi Walter JR, care i-au făcut cele mai frumoase cadouri!

“Am sărbătorit ca în fiecare an, 3 zile şi 3 nopţi, de ziua mea. Momentul cel mai  frumos a fost când am dus copiii la Burj Al Arab şi au suflat în mini tort cu mami şi mi-au cântat “La mulţi ani!”. Soţul meu o să îmi dea cadoul cu prima ocazie când îl voi vizita în romanticul oraş Veneţia, pentru că el avea meciuri, nu am sărbătorit împreună. Am petrecut  două nopţi cu fetele, prietenele mele, eu fiind născută în noaptea de Halloween. Ca de obicei, pe 31 octombrie, ne-am costumat toată gaşca de fete. Eu am fost majoretă vampir, iar prietenele mele şi-au ales care mai de care costumaţii mai trăznite. Am sărbătorit la miezul nopţii, am dansat cum ne place nouă, party girls în Dubai, apoi vineri am mai făcut un brunch cu prietenele mele care m-au surprins cu o sticlă de şampanie şi un tort mai sănătos, cu fructe. Am primit multe cadouri de la cosmetice, bijuterii, haine, la felicitările făcute de copiii mei, cele mai frumoase, de altfel. Chiar şi  de la bonele mele am primit un cadou, mi-au făcut o supriză super plăcută, mi-au scris un bilet cu foarte multă afecţiune, asta înseamnă că sunt o “mami” bună şi angajatele mele mă iubesc!”, a mărturisit Raluca Zenga.