Raluk şi Ana Baniciu, martorele unui accident înspăimântător

De: Cristiana Trifu / 13.02.2018, 13:17
Raluk şi Ana Baniciu, martorele unui accident înspăimântător
Luni seară, ediţia premieră a celui mai dur reality show, a fost o primă lecţie pentru vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”. Vietnamul, primul punct de oprire din cursa de 5000 de kilometri, s-a dovedit a fi un test al iscusinţei şi al norocului, pe care cele şapte echipe l-au trecut doar în momentul în care au îndeplinit probele cu brio şi s-au descurcat să găsească un loc de dormit, dar şi o masă caldă. Cu toate acestea, ţara din sud-estul Asiei se dovedeşte a fi o destinaţie mult mai dură decât s-ar fi aşteptat cu toţii. În seara aceasta, în mijlocul traficului haotic din Vietnam, Raluk şi Ana Baniciu vor fi martorele unui accident înspăimântător, care îi va lăsa cu ochii în lacrimi.

Deşi în Asia principalul mijloc de transport rămâne scuterul, traficul este îngrozitor de aglomerat, iar regulile de circulaţie rămân o coordonată relativă. În intersecţii, şoferii claxonează pentru prioritate şi se înscriu în depăşiri fără a se mai asigura de două ori. Nici pentru trecători nu este mai uşor să traverseze strada, iar trecerea de pietoni este o adevărată probă de foc. Aflaţi în Vietnam, cele 14 vedete sunt nevoite să continue Drumul Dragonului şi să îndeplinească, pe rând, probele din competiţie. Misiunea lor devine cu atât mai grea cu cât în fiecare zi sunt nevoiţi să se adapteze unui teritoriu nou, care îi provoacă să îşi depăşească limitele. Neobişnuite cu haosul din trafic, Raluk şi Ana Baniciu se vor confrunta cu momente pline de tensiune, chiar în momentul în care caută un mijloc de transport către următorul punct de întâlnire. Aflate printre maşini, în traficul supraaglomerat, cele două vedete vor fi martorele unui accident rutier teribil.

Chiar în faţa celor două, un motociclist care se angajează în depăşire alunecă pe carosabil şi se izbeşte violent de pământ. Reacţia fetelor este cu atât mai emoţionantă, cu cât realizează că au fost la un singur pas de impact. Momentul le bulversează atât de tare, încât cu greu se vor mobiliza să continue cursa contracronometru pe străzile Vietnamului. În lacrimi, atât Ana Baniciu, cât şi Raluk ajung să conştientizeze că Asia Express este o provocare grea, o cursã care le va pune la încercare atât calitãţile fizice, cât şi psihicul în fiecare moment.

Cu toate cele şapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediţie a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafaţă şi partea mai puţin uşoară a competiţiei. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj şi cu neputinţa de a se descurca pe cont propriu într-o ţară străină. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor şi să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.