Raluka a găsit leacul pentru boala jenantă pe care o avea: „M-am chinuit ceva”

De: Nicoleta Nicolae / 11.05.2016, 10:36
Raluka a găsit leacul pentru boala jenantă pe care o avea: „M-am chinuit ceva”
Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, a recunoscut că de-a lungul timpului s-a luptat cu o problemă stânjenitoare care îi afecta stima de sine.

De ani buni, cântăreaţa încerca să scape de acneea ce îi dădea serioase bătăi de cap. Aspectul tenului ei nu era chiar pe placul publicului, care adesea lansau tot felul de comentarii răutăcioase.

Totuşi, într-un final a găsit leacul:M-am chinuit ceva, dar până la urmă am reuşit să scap de probleme. Am urmat mai multe tratamente, dar niciunul nu părea să funcţioneze. Până la urmă am descoperit un medic dermatolog care a ştiut exact se să îmi facă pentru a scăpa de coşuri. Am urmat un tratament cu pastile, pentru că este nevoie şi de o > la interior, dar şi tratamente cosmetice speciale. De problema asta nu voi scăpa toată viaţa, dar o pot ţine sub control. Merg constant la cosmetică şi am grijă mereu ce produse folosesc. Am grijă să mă demachez imediat şi încerc să las tenul să respire cât mai mult”, a declarat Raluka, potrivit spynews.ro.

Raluka s-a născut în Deva, este o cântăreaţă română de muzică dance-house. Ea a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”.