Raluka: ”Când merg la părinţii mei, iubitul meu nu doarme cu mine”

De: Cristiana Trifu / 11.05.2018, 09:14
Raluka: ”Când merg la părinţii mei, iubitul meu nu doarme cu mine”
Frumoasa cântăreaţă Raluka este o mare iubitoare de animale, are cinci câini şi o pisică şi vorbeşte despre marea ei dragoste pentru necuvântătoare sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Artista mărturiseşte că sunt mai bine de cinci ani de când are căţeii, însă în ultima perioadă de timp aceştia sunt în grija părinţilor ei, care au o casă în apropiere de Bucureşti.

”Înainte stăteau cu mine, dar de când m-am mutat la apartament stau la curte cu părinţii mei. Le-am luat o casă lângă Bucureşti, ca să fie şi ei mai aproape de mine. (…) Căţeii mei nu mă lasă să-i pup, dar în rest sunt foarte afectuoşi, sunt ca şi copiii mei, dorm cu mine. Când merg la părinţii mei, iubitul meu nu doarme cu mine, ştie că îi am pe ei”, povesteşte râzând Raluka, care îşi aminteşte că după ce s-a întors de la filmările pentru show-ul ”Asia Express” câinii au fost foarte bucuroşi să o vadă. ”Şi mie mi-a fost dor de ei, dar şi lor de mine. Au sărit pe mine, mă zgâriaseră, aveam picioarele praf”.

Despre cum a ajuns să aibă cinci câini pe care îi consideră copiii ei, dar şi despre îngrijirile speciale de care aceştia au nevoie, Raluka vorbeşte sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.