Raluka, la proba costumului de baie – FOTO

De: Cristiana Trifu / 29.08.2018, 12:41
Raluka, la proba costumului de baie - FOTO
Sezonul şase al reality show-ului ”Poftiţi la nea Mărin”, unul presărat cu noutăţi, cu multe surprize şi provocări la tot pasul a ajuns la final, iar Raluka a fost desemnată câştigătoarea ultimei ediţii.

Raluka, despre premiul câştigat: „Voi împãrţi banii cu colegii mei”


După ce au făcut scufundări, au condus motostivuitoare, au făcut bordeie de lut şi au organizat petreceri de peste o sută de persoane, protagoniştii celei de-a opta ediţii recunosc că a fost o experienţă memorabilă. Dintre toţi însă, nea Mărin a apreciat cel mai mult determinarea şi forţa de muncă a Ralukăi: ”Cea mai motivată dintre toţi a fost Raluka. Şi ea va primi la finalul sezonului ăstuia premiul de 2000 de euro.”

În spirit de fairplay însă, Raluka a decis să împartă premiul cu toţi colegii ei, inclusiv cu Liviu şi Andrei, cu care nu se află pentru prima dată în competiţie: ”Am muncit cu toţii, nu am muncit doar eu. Aşa că vom împărţi aceşti bani cu toţii”.
La final de sezon, nea Mărin mărturiseşte că încheie ultima ediţie cu nostalgie, dar şi cu gândul că a trăit experienţe inedite.

A fost un sezon cu multe lucruri noi şi pentru mine. Sunt lucruri pe care nu le-am  mai făcut niciodată în 60 de ani. Am fost administrator de restaurant. Am fost la treierat de orz. Mai fusesem doar când eram copil, pe atunci  mă uitam la ai mei. Am muncit într-o fermă de melci, într-una de râme, am făcut dulceaţă de trandafiri. A fost dificil, dar şi foarte frumos”, mărturiseşte nea Mărin.