Raluka revine cu un nou single, „Whole Body”, o melodie pe care a visat-o într-o noapte

De: Alexandra Necsoiu / 18.10.2018, 17:21
Raluka revine cu un nou single, „Whole Body”, o melodie pe care a visat-o într-o noapte
Raluka lansează un nou single, cu videoclip: „Whole Body” şi spune că melodia are o poveste pe cât de frumoasă, pe atât de inedită pentru că… a visat-o într-o noapte! Totul a pornit de la faptul că artista şi-a dorit foarte mult să revină pe piaţa muzicală cu o nouă piesă în engleză, la compoziţia căreia s-a implicat în mod direct.

„Am visat această piesă şi nu o spun la figurat, ci la propriu! M-am trezit cu ea în cap, am ajuns la studio şi am scris piesa alături de colegii mei, iar pentru text mi-a sărit în ajutor Nicoleta Gavriliţă şi apoi i-am dat-o lui Mahia Beldo la producţie. E o piesă pe care abia aştept să o audă toată lumea, pentru că am scris-o cu tot sufletul!”, a declarat Raluka despre noul single.
Raluka „Whole Body” link YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=LeQ6RfPxX-k&feature=youtu.be

Videoclipul realizat de Iustin Surpanelu, care s-a ocupat de regie şi montaj, beneficiază şi de o coregrafie impresionantă semnată de Cristian Miron. Versurile piesei au fost compuse de Raluka, alături de Nicoleta Gavriliţă, muzica este semnată de Raluka, Marcel Botezan, Sebastian Barac, iar producţia şi orchestraţia aparţin lui Mihai Boldea, QUICK [Bogdan Mihai].
Programul Ralukăi este unul încărcat în această toamnă, artista ocupându-se de un proiect de televiziune pe care îl are în derulare, dar şi de noi piese pe care le va lansa în viitor, alături de un nou proiect muzical, altfel decât şi-a obişnuit fanii până acum.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava, „Aroma”, „Aer”, „Love You”, „I Like That Trumpet” au devenit hit-uri, având succes şi la nivel internaţional. De asemenea, artista a colaborat şi cu Killa Fonic, lansând single-ul „Dulce Otravă”. De curând, Raluka a scos alături de Vescan piesa „Ca doi necunoscuţi”. Piesele „Zbor”, „Ieri Erai”, „Cine sunt eu” au fost produse în studiourile Quantum Music, casa de discuri ale cărei baze au fost puse chiar de Raluka.