Raluka şi Ana Baniciu, câştigătoarele show-ului Te cunosc de undeva

De: Cristiana Trifu / 23.09.2018, 17:19
Raluka şi Ana Baniciu, câştigătoarele show-ului Te cunosc de undeva
Concurenţii celui de-al 13-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, şi-au pregătit cu multă atenţie transformările pe care le-au avut de realizat sambata aceasta. Alexandra Velniciuc a fost extrem de sexy şi provocatoare în rolul celebrei J.Lo, provocând “victime” în rândul colegilor ei de sex masculin, iar Romică Ţociu a cântat “Rise Up” şi şi-a etalat cu mândrie pletele demne de invidiat pe care le-a avut pentru transformarea sa în Jaba.

Lui Mihai Trăistariu i-a fost teamă să se dezbrace la bustul gol pentru rolul său, Roman Iagupov, solistul trupei Zdob şi Zdub, însă a făcut-o, Jean de la Craiova a cântat în travesti şi a însufleţit atmosfera precum Viorica de la Clejani, iar Alin Gheorghişan a interpretat o piesă de top, “Kisses Back”, în rolul lui Matthew Koma. Barbara Isasi, solista trupei Mandiga, a fost cântăreaţa britanică originară din Kovovo, Rita Ora, Connect-R ne-a întors pe toţi în timp, în anii ’60, cu transformarea sa în Howard Kaylan, solistul trupei The Turtles, pe când Carmen Rădulescu a încercat primul său travesti, unul foarte dificil, căci a trebuit să-l imite pe juratul Aurelian Temişan, cu recenta sa piesă, “Cântă toată mahalaua”. Dacă rolul în travesti care i-a picat la ruletă nu a avantajat-o deloc pe Carmen, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Ana Baniciu şi Raluka. Şi asta pentru că transformarea lor în cuplul umoristic Romică Ţociu şi Cornel Palade a fost desemnată, la finalul galei, cea mai bună transformare a serii.

Gala de sâmbăta aceasta a avut şi un moment special, plin de emoţie, căci pe scena de la “Te cunosc de undeva!” au urcat, cu ajutorul transformărilor, trei prieteni, trei artişti excepţionali: Gheorghe Dinică, Ştefan Iordache şi Nelu Ploieşteanu. Dacă juratul Cristi Iacob a intrat pentru câteva minute în rolul lui Gheorghe Dinică, iar Raluka în cel al lui Ştefan Iordache, celebrul interpret de muzică lăutărească Nelu Ploieşteanu şi-a jucat propriul rol pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Ca de fiecare dată, momentele coregrafice ale show-ului au fost susţinute de Furnix Team, extraordinara trupă de balet condusă de Furnica. Iar imaginile şi întâmplările de culise le-au fost arătate telespectatorilor de Gianina Corondan care, de altfel, în încheierea ediţiei, a ales cine vor fi protagoniştii momentului special de sâmbăta viitoare: prezentatorii show-ului, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi. Cine sunt personajele pe care le vor imita Alina şi Cosmin, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.