Raluka şi Ana Baniciu vor cânta în duet, la “Te cunosc de undeva!”

De: Cristiana Trifu / 31.08.2018, 12:02
Raluka şi Ana Baniciu vor cânta în duet, la “Te cunosc de undeva!”
Raluka şi Ana Baniciu, pe care telespectatorii Antenei 1 le vor vedea în postura de concurente la “Te cunosc de undeva!”, sunt foarte bune prietene în viaţa de toate zilele. Cele două cântăreţe s-au împrietenit pe parcursul “Asia Express”, emisiune pe care, de altfel, au şi câştigat-o. “Acum ieşim împreună la cafea, la film, la o plimbare sau la masă”, spune Raluka.

Decizia să participe la “Te cunosc de undeva!”, unde vor cânta în duet, au luat-o tot împreună. La ruletă le-ar plăcea să le pice trupe româneşti din trecut, precum Blondy. Sau… Mircea Baniciu. “Ar fi haios să-l imit pe tata. E singurul personaj pe care ştiu de unde să-l apuc. Cu restul, mai vedem”, spune Ana, fiica celebrului interpret şi compozitor Mircea Baniciu.

Amândouă sunt nerăbdătoare să intre în pielea primelor personaje şi promit să se distreze foarte tare. „Avem o gaşcă mişto, colegii sunt foarte haioşi şi sunt sigură că vom râde foarte mult la filmări”, spune Ana. “Cu siguranţă o să ne distrăm foarte tare”, adaugă Raluka.
Pe cine vor imita Ana Baniciu şi Raluka în prima ediţie “Te cunosc de undeva!” din noul sezon, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20.00, numai la Antena 1.

 

 

Tags: