Raluka:,,Ei mănâncă tot ce mişcă, deci practic nu ştiam ce mâncăm… “

De: Cristiana Trifu / 07.02.2018, 10:58
Raluka:,,Ei mănâncă tot ce mişcă, deci practic nu ştiam ce mâncăm... “
Au mai rămas doar cinci zile până la marea premieră a celui mai dur reality show, Asia Express, care va ţine telespectatorii Antena 1 cu sufletul la gură începând cu 12 februarie, de la ora 20:00. ,,Experienţa vieţii” pentru cele şapte echipe de vedete participante a însemnat un pariu cu ei înşişi, un test suprem în care s-au străduit să îşi depăşească toate barierele, atât fizice, cât şi psihice. Raluka, coechipiera Anei Baniciu, este şi ea una dintre celebrităţile care recunoaşte că traseul parcurs pe teritoriul asiatic a transformat-o: ,,A fost experienţa vieţii, în care mi-am adus aminte cât de frumos trăiesc şi cât de norocoasă sunt.“

Cei 5000 de kilometri străbătuţi, cele 4 ţări vizitate i-au dăruit amintiri plăcute ,,de care-şi va aduce aminte toată viaţa”, deoarece a cunoscut oameni minunaţi şi a văzut locuri pe care nu ar fi avut ocazia să le descopere în afara acestei experienţe atât de autentice. Distanţa faţă de casă a făcut-o să realizeze că în orice colţ de pe pământ există contraste, ce i-au intensificat dorul de cei dragi, cu care şi-ar fi dorit să împărtăşească experienţa: ,, Am văzut peisaje geniale, pe care mi-ar fi plăcut să le vadă şi cei dragi, căci ei mi-au lipsit cel mai mult. Am cunoscut oameni de toate felurile, buni , mai puţin buni, foarte generoşi, dar şi unii foarte zgârciţi.”, afirmă vedeta.

Lipsa mâncării şi a cazării şi-au pus amprenta asupra cântăreţei după testele aprige din concurs, dar cel mai dificil, declară ea, a fost meniul ,,exotic” al asiaticilor, cu ea nu era deloc obişnuită: ,, Cu orezul sunt obişnuită cât de cât, deci nu a fost chiar atât de grav. În schimb, cu carnea nu a fost foarte bine, pentru că ei mănâncă tot ce mişcă.. deci practic nu ştiam ce mâncăm… “

Pentru Raluka, Asia Express a însemnat ,,distracţie, dar şi suferinţă şi oboseală”, căci probele dificile prin care a trecut au provocat-o constant să apese pedala de acceleraţie, chiar şi în cele mai dure momente. Coechipiera sa, Ana Baniciu, a recunoscut înainte de a începe experienţa Asia Express că punctul forte al echipei lor este competitivitatea, iar acest lucru le-a ajutat să rămână unite: ,, Ca printr-o minune nu ne-am certat, am reuşit să rămânem tot timpul unite, să fim ok. În cazul în care aveam vreo problemă o rezolvam pe loc, pentru că aşa nu se acumulau frustrări. Cred că am ajuns să ne cunoaştem într-o lună mai bine decât am fi reuşit în ani de zile.”, a afirmat Raluka. Timp de 5 săptămâni, cele două s-au susţinut într-o cursă a imprevizibilului, iar acum declară cu sufletul deschis că ar repeta oricând experienţa, chiar dacă parcursul show-ului a fost unul dur, autentic, care le-a scos la iveală caracterul puternic.

Asia Express este cel mai dur reality show, ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur euro pe zi. Premiera Asia Express va avea loc pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe Antena 1.