Ramona Bădescu a afişat un trup de sirenă la Balul Operei din Cluj!

Apropo.ro / 25.02.2013, 10:21
Ramona Bădescu a afişat un trup de sirenă la Balul Operei din Cluj!
Vedeta a fost gazda evenimentului, alături de realizatorul Realitatea TV, Rareş Bogdan. Actriţa şi-a făcut apariţia la Operă Naţională din Cluj într-o rochie neagră, cu trenă, creaţia designerului italian Carlo Pignatelli!

Ramona Bădescu a venit în ţară la sfârşitul săptămânii trecute, special pentru a fi prezentă la Cluj, acolo unde a prezentat un eveniment de mare anvergură, cea de-a XVIII-a ediţie a Balului Operei. Spectacolul italian organizat în cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit! Amfitrionii Balului Operei din Cluj au fost Ramona Bădescu şi realizatorul Realitatea TV, Rareş Bogdan. Elegantă şi rafinată, prezenţa Ramonei Bădescu nu a putut trece nici de această dată neobservată. Actriţa şi cântăreaţa a schimbat mai multe rochii la acest eveniment de gală, însă sâmbătă seară a fascinat audienţa într-o rochie lungă, neagră, cu trenă, creaţia designerului italian Carlo Pignatelli, care i-a pus în evidenţă trupul de sirenă. Ramona Bădescu arată mai bine ca niciodată, talia ei de viespe şi decolteul atrăgător făcând furori pe scena Operei din Cluj. Dieta pe care a ţinut-o în ultima perioadă şi orele petrecute la sala de sport au dat rezultate optime.

Ramona Badescu

„A fost un eveniment de mare clasă, pe scena căruia m-am simţit extraordinar. Am făcut oficiile de gazdă, alături de colegul meu de prezentare, am cântat, m-am distrat şi sper să revin la Cluj şi cu altă ocazie. După Balul Operei mă grăbesc să ajung în Italia, la Roma, acolo unde pe 2 martie îmi voi prezenta spectacolul „Pasiune”, în cadrul căruia am invitaţi de marcă!”, spune Ramona Bădescu.

Ramona Badescu

Balul Operei s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică seara, iar clujenii au avut parte de un program de 70 de minute al Operei Naţionale, urmat apoi de decernarea premiilor Lya Hubic şi Mecena, dar şi de un program artistic de excepţie.

Ramona Badescu

Sâmbătă, participanţii s-au delectat cu un spectacol de modă al unor designeri italieni, dar şi de aniversarea a 20 de ani de Transilvania Fashion printr-o prezentare de modă la care au luat parte modelele cele mai importante ale agenţiei. Duminică au avut loc decernarea trofeului „Emblema de Cluj” şi decernarea titlului de „Seniorii Cetăţii”, evenimente urmate de un recital de muzică clasică şi de un cocktail.