Ramona Bădescu a intrat în noul an în ţinute de peste 15.000 de euro

Apropo.ro / 03.01.2013, 11:06
Ramona Bădescu a intrat în noul an în ţinute de peste 15.000 de euro
Frumoasa vedetă a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alături de Aurelian Temişan şi a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a făcut furori atât pe scenă, cât şi în culise!

Ramona Badescu

Ramona Badescu si Aurelian Temisan, prezentatorii Vanghelionului 2013

Ramona Bădescu a fost şi anul acesta gazda Vangelionului de la Romexpo. L-a avut partener de prezentare pe Aurelian Temişan şi a strălucit la propriu pe scenă, căci a schimbat două ţinute Roberto Cavalli, în care şi-a expus trupul perfect. Dacă în prima rochie de culoare bleo a dat startul petrecerii şi a cântat alături de Temişan, binecunoscuta melodie „Volare”, vedeta a fost o apariţie de zile mari la 12 noaptea, când s-a schimbat în cea de-a doua ţinută semnată Roberto Cavalli, o rochie haute couture a creatorului său de modă preferat, cu un decolteu generos, cu spatele gol şi cu vedere la buric.

Miki, Aurelian Temisan, Ramona Badescu

Ramona Badescu

Ramona Badescu si Horia Brenciu

Ramona Bădescu are mereu grijă de apariţiile sale publice şi alege rochii numai una şi una, lungi, de sirenă, care îi pun în evidenţă formele de invidiat. În valoare de peste 15.000 de euro, ţinutele purtate de Ramona Bădescu în noaptea dintre ani nu au putut trece neobservate. Cei care au ales să petreacă Vanghelionul la Romexpo şi-au dorit să se fotografieze alături de frumoasa gazdă a serii. Vedeta a asortat la vestimentaţia aleasă pentru seara de Revelion, bijuterii Cartier şi pantofi de la Gianmarco Lorenzi, simpli, dar şi îmbrăcaţi în cristale Swarovski.

A avut un ardei iute la purtător!

Pentru că a vrut să intre cu bine în noul an şi să aibă noroc, Ramona Bădescu s-a folosit de un truc. Şi-a ascuns un ardei iute într-un loc ştiut numai de ea!

Ramona Badescu si Aurelian Temisan

„Mă bucur că oamenii ştiu să se distreze până dimineaţa şi încă mai gustă petrecerile. Au fost foarte multe familii cu copii la Vanghelion, unii s-au mai pierdut între timp, dar s-au găsit. Abia aştept să mă întorc în Italia să mănânc linte, aşa se procedează acolo la 12 noaptea, pentru a avea un an prosper. Eu mai ştiu un truc, care aduce noroc de Revelion. La 12 noaptea am făcut cadou nişte bani şi am avut ascuns pe mine un ardei iute! Aduce noroc!”, spune, râzând, Ramona. „În Italia nu se petrece până dimineaţa, la ora unu deja oamenii merg la culcare. Mă bucur că am avut ocazia să prezint şi anul acesta Vanghelionul. Mi-a făcut plăcere să-l revăd pe Temişan, să lucrăm din nou împreună, după „Noaptea erorilor”, unde am colaborat foarte bine şi unde am lansat expresia „Occhio”!”, a mai adăugat vedeta, care a petrecut şi Crăciunul în ţară, la Craiova, acasă la părinţii ei.

Smiley si Ramona Badescu

Pepe si Ramona Badescu

Ce aşteptări are Ramona Bădescu de la 2013? „De obicei nu-mi place să mă aştept la nimic, pentru că apoi dacă nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Las lucrurile să mă surprindă şi trăiesc momentul!”.