Ramona Bădescu a jucat periniţa la Vanghelion

Apropo.ro / 04.01.2012, 11:39
Ramona Bădescu a jucat periniţa la Vanghelion
Ramona Bădescu a petrecut Revelionul în România, mai precis la Vanghelionul 2012 organizat la Romexpo, unde a prezentat programul artistic în compania lui Claudiu Bleonţ.

Ramona Bădescu a schimbat trei ţinute în seara de Revelion, optând pentru rochii Roberto Cavalli, preferatele ei. Într-o formă de zile mari, Ramona Bădescu a atras numai priviri admirative şi a încântat publicul cu câteva melodii de pe albumul său, „Jumi Juma”.

Ramona a dat startul Vanghelionului intrând pe scenă pe acordurile melodiei „Marioară de la Gorj” pe care a cântat-o cu voie bună şi a invitat lumea la dans. „Dintre cele patru proiecte pe care le aveam pentru Revelion, unul era destinat distracţiei şi celelalte trei implicau muncă. Agentul meu mi-a amânat plecarea cu o zi în vacanţă, aşa că am fost prezentă la Bucureşti, pe scena Vanghelionului, în noaptea de Revelion. Am început anul acasă, pentru că de mult timp nu mai jucasem periniţa de Anul Nou!”, spune frumosa Ramona Bădescu. Vedeta a avut ocazia să o salute personal pe invitata specială a Vanghelionului, Toni Braxton.